(Poistunut julkaisusta)

Assistentti - Kuopio, Joensuu, Jyväskylä, Helsinki, Mikkeli
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Haemme pohjoissavolaiselle metsäalan asiakkaallemme yritysjohdon Assistenttia aluksi kuuden (6) kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus on vuoden 2019 lokakuun alusta. Kyseessä on täysin etätyö, johon asiakkaamme tarjoaa kaikki työhön tarvittavat työvälineet. Työsuhde on ensimmäisen kahden kuukauden ajan osa-aikainen 20h/vko. Kahden kuukauden jälkeen työsuhde voidaan muuttaa kokoaikaiseksi työtilanne huomioon ottaen. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Assistentin työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu (sähköposti, puhelin, verkkosivusto), tilaustenkäsittely, verkkosivuston ja -kaupan hallinta, maksuliikenteen seuranta, sisällöntuotanto, sosiaalinen media sekä osallistuminen myynnin edistämistapahtumiin ja yrityksen startup-toimintaan.

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta itseohjautuvaa ja itsenäistä työotetta, hyviä IT- ja viestintätaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Arvostamme hakijan metsä- ja ympäristötietoutta sekä aikaisempaa kokemusta projekti- ja myyntityöstä. Pystyt tuottamaan sisältöä sosiaalisen median kanaviin sekä verkkojulkaisuihin sujuvasti. Sinulla tulisi olla valmiutta matkustaa Suomessa (noin 1 kerran kuukaudessa) ja tämän vuoksi oman auton käyttömahdollisuus olisi oltava. Odotamme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä katsomme ruotsin kielen osaamisen eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle etätyön erittäin monipuolisten assistentin työtehtävien parissa sekä yrityksen johtoryhmän jatkuvan tuen työllesi. Työssä pääset mukaan aloittavan yrityksen kehitystyöhön ja samalla pystyt kehittämään myös omaa osaamistasi.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 ja sähköpostitse niko.laakkonen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.09.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi