(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, kokoaikainen, Helkama-Auto, Espoo
Helkama-Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Helkama-Autolle assistenttia kokoaikaiseen ja vuoden 2019 loppuun saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta ja määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkolle.

Assistentin roolissa pääset toimimaan monipuolisissa työtehtävissä. Tehtäviisi kuuluu matka-, koulutus- ja tapahtumajärjestelyt sekä muut avustavat toimistotehtävät. Tulet työskentelemään yhdessä johdon assistentin kanssa työparina.

Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa. Skoda-asiakkaita palvelee maan kattava itsenäisten jälleenmyyjien ja -huoltopisteiden verkosto. Škoda oli viime vuonna markkinoiden kolmanneksi myydyin automerkki ja myydyin yritysauto. Toimitalomme sijaitsee Espoon Muuralassa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli yli 250 milj. euroa ja henkilöstömäärä 55. Yhtiö on osa Helkama-yritysryhmää.

Pääasialliset työtehtävät

Johdon assistentin avustavia työtehtäviä:

  • Kuten osallistuminen koulutus- ja matkajärjestelyihin, tapahtumien järjestämiseen sekä osallistuminen monipuolisiin hallinnollisiin tehtäviin

Odotamme sinulta

  • MS Office –ohjelmien hallintaa
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Järjestelmällistä työotetta sekä reipasta ja positiivista asennetta

Tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät
  • Paikan koko ajan kehittyvässä autoalan maailmassa
  • Mukavan työyhteisön

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.7.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuun alussa tai sopimuksen mukaan. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.