(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020
Etsimme asiakasyrityksellemme Helsinkiin kokoaikaista assistenttia. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisissa toimistotehtävissä vastuuta ottaen. Mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä omaat itsenäisen ja aikaansaavan työotteen, saatat olla etsimämme henkilö! Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Tässä roolissa pääset työskentelemään hyvin itsenäisesti vastaten toimiston käytännöistä. Osaavat kollegat auttavat sinut alkuun ja tulet oppimaan vastuullasi olevat tehtävät työnteon myötä. Ensisijaisina tehtävinäsi on osto- ja matkalaskujen käsittely sekä HR SAP -järjestelmän pääkäyttäjän tehtävät. Vastaat toimiston käytännön asioiden sujuvuudesta ja rooliisi kuuluu esimerkiksi toimistotarvikkeiden tilaus, postituspisteen hallinnointi sekä yhteistyö ja koordinointi kiinteistöhuollon kanssa. Toimit myös yhteyshenkilönä pysäköintiin sekä postiin liittyvissä asioissa.

Tarjoamme


* Itsenäisen roolin
* Mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa toimistotehtävissä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Osto- ja matkalaskujen käsittely
* HR SAP-järjestelmän pääkäyttäjätehtävät
* Yhteistyön koordinointi kiinteistöhuollon kanssa
* Pysäköintiin liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä toimiminen
* Yleiset toimistotehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi)
* Hyvät tietotekniset taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme aiemman kokemuksen vastaavista toimistotehtävistä.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Aikaansaava
* Vastuuntuntoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen jatko on mahdollinen
* Sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.