(Poistunut julkaisusta)

Assistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Seure Henkilöstöpalvelut Oy on voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö. Välitämme työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista kuukausia kestäviin työsuhteisiin. Autamme asiakkaitamme myös muissa henkilöstöasioissa, kuten rekrytoinneissa ja henkilöstöresurssien optimoinnissa. Kehitämme Seuressa intohimoisesti tulevaisuuden henkilöstöratkaisuja, joilla luodaan parasta palvelua niin päiväkodin lapsille, koululaisille, kotihoidon asiakkaille kuin erikoissairaanhoitoonkin – meille kaikille. Toimimme Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten, sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella.
  Etsimme yhteistyössä Seure Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa toimeen tarttuvia assistentteja avustamaan henkilöstökonsultteja. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan määräaikaisena 15.2.2019 saakka. Seuren viihtyisät toimitilat sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä loistavien kulkuyhteyksien varrella. 

Tehtävän kuvaus

Assistenttina toimenkuvaasi kuuluvat rekrytoinnin avustavat tehtävät. Tulet käsittelemään hakemuksia, hallinnoimaan dokumentteja, tallentamaan tietoja rekrytointijärjestelmään sekä avustamaan vaihtuvissa toimistotehtävissä. Työssäsi autat henkilöstökonsultteja ja työnhakijoita. 

Odotamme sinulta

Työkokemusta tärkeämpää tässä tehtävässä on avoin ja reipas asenne. Tartut ilolla niin rutiininomaisiin ja toistuviin tehtäviin kuin asiakaspalvelutilanteisiin. Kokemus rekrytointien avustamisesta katsotaan eduksesi. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet, olet numerotarkka sekä puhut sujuvaa suomea. Muu kielitaito lasketaan tehtävässä eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Seuressa saat ympärillesi 170 ihmisen hymyilevän työyhteisön ja heidän vankkumattoman tuen työllesi. Pääset työskentelemään rentoon, rohkeaan, ja lämminhenkiseen työyhteisöön. Seuressa työntekijät toimivat itseohjautuvasti ja heitä johdetaan valmentavalla otteella. Sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa työkokemustasi ja oppia paljon rekrytoinneista osaavien kollegoiden joukossa. Lisäksi pääset seuraamaan läheltä henkilöstöpalvelualan kehittyvää maailmaa. 
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Riikka Virtanen, puh. 030 6090 547 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 8.10.2018 klo 15-16 ja 11.10.2018 klo 9-10 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi viipymättä ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.