(Poistunut julkaisusta)

Assistentti (Helsinki)
Jane ja Aatos Erkon säätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Jane ja Aatos Erkon säätiö on perustettu vuonna 2002 tukemaan korkeatasoista, kansainvälistä tutkimusta sekä taidetta ja kulttuuria. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö myöntää avustuksia ja apurahoja. Säätiö hallinnoi merkittävää sijoitusomaisuutta ja omistaa kokonaan sijoitusyhtiö Oy Asipex Ab:n.

Oy Asipex Ab hakee assistenttia säätiön ja Oy Asipex Ab:n yhteiseen toimistoon Helsingin keskustassa. Kyseessä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus.

Tehtäviin kuuluu mm. sijoitustoiminnan back-officen hoitaminen ja kuukausiraportointi (FA Solutions salkunhoito-ohjelma, Bloomberg ja excel), sijoitustoiminta- ja muita selvityksiä sekä toimiston yleisiä tehtäviä. Tehtäviin kuuluvat myös käyttää säätiökonsernin avustushakemusten sähköistä järjestelmää, huolehtia kotisivujen päivityksestä sekä avustaa hakemusten valmistelussa ja asiakaspalvelussa, avustusraportointien seuranta sekä viranomaisilmoitukset. Koska toimimme pienenä tiiminä, tavoitteena on hallita koko toimiston työtehtävät. Tämän vuoksi tehtäviin kuuluvat myös kokousjärjestelyt sekä toimiston päivittäiseen toimintaan liittyviä rutiinitehtäviä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Odotamme sinulta valmiutta toimia itsenäisesti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi. Sinulla on MS Office (erityisesti Excel) osaamista, itsenäinen työskentelyote, vastuunkantokykyä, numerotarkkuutta sekä kiinnostusta säätiöihin ja sijoittamiseen. Aikaisempi kokemus säätiö-, sijoitus- tai laskentatehtävistä on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan perehtyä sekä säätiöasioihin että kansainväliseen sijoitustoimintaan Helsingin keskustan viihtyisässä toimistossamme.

Tehtävän aloitus on heti tai 1.12.2018 ja kesto 31.8.2020 asti. Työ on kokopäiväinen.

Kiinnostuneita pyydetään toimittamaan vapaasti muotoiltu hakemus, CV sekä referenssit sähköpostitse osoitteeseen mats.kockberg@interpersona.fiviimeistään 16.10.2018.

Lisätietoja antaa meitä rekrytoinnissa avustava Mats Kockberg / Interpersona puhelin +358 400 508776 tiistaina 9.10. klo 9-11 sekä pe 12.10. klo 14-16 välisenä aikana.