(Poistunut julkaisusta)

Assistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018
Positiiviselle ja oma-aloitteiselle ruotsin kielen taitoiselle koulutusassistentille paikka tarjolla! Asiakasyrityksemme järjestää kursseja ja valmennuksia asiakkailleen Suomessa ja maailmalla, ja etsimme heille nyt aikaansaavaa koulutusassistenttia. Sopimuksen kesto on 6 kk, jatko on mahdollinen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Tehtävän kuvaus

Koulutusassistentin tehtäviin kuuluu mm. kurssien tilajärjestelyt ja kurssitarvikkeiden valmistelu, yhteydenpito osallistujiin ja kouluttajiin, sekä koulutuskalenterin ylläpito. Olennaisena osana työhön kuuluu myös laskutusta ja muita taloushallinnon tehtäviä, tapahtumissa avustamista sekä tiimin tukena toimimista. Asiakasviestintä on tärkeä osa työtä, ja tässä tehtävässä korostuu yhteydenpito ruotsalaisiin asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme. Työnkuvaa on mahdollista kehittää kokemuksen karttuessa.

Toivomme sinulta

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä, vaihtelevista assistentin tehtävistä, sekä tuntemusta taloushallinnon prosesseista. Edellytämme sujuvaa ruotsin-, suomen- ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevia IT-valmiuksia, vähintään hyvää MS Officen osaamista. Eduksi katsomme Visma Severan tai jonkin muun laskutusjärjestelmän käyttökokemuksen sekä kokemuksen www-sivujen ylläpidosta. Työotteeltasi olet huolellinen ja täsmällinen. Osaat suunnitella omaa työtäsi, hallitset useita asioita samanaikaisesti, etkä pelkää kiirettäkään. Sinulla on positiivinen asenne ongelmanratkaisua ja kanssaihmisiä kohtaan ja hallitset asiakasviestinnän salat. Työskentelet mielelläsi tiimissä, jossa tehdään yhteistyötä ja tuetaan toinen toistaan. Haluat kehittää itseäsi ja omaa työtäsi, ja koet mielekkääksi työpäivät, jotka koostuvat sekä vaativammista että rutiiniluontoisemmista tehtävistä.   Tarjoamme sinulle työpaikan menestyvässä yrityksessä, jossa oman alansa huippuammattilaiset tekevät isoja asioita pienellä porukalla. Yritys on menestynyt hyvin Suomen ja Euroopan parhaiden työpaikkojen Great Place to Work -listoilla.   Jos saat asiat tapahtumaan oma-aloitteisesti ja positiivisella asenteella, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.