(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, Helsinki, määräaikainen
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Tule iloiseen ja aktiiviseen tiimiimme! Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysvapaan sijaisuuteen assistenttia. Työpisteesi sijaitsee viihtyisässä pääkonttorissamme Helsingin Pitäjänmäellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Valio Alkutuotanto on kahdeksan hengen aktiivinen, alati liikkeellä oleva asiantuntijatiimi, jossa on monipuolista erityisosaamista. Teemme tiivistä yhteistyötä Valioryhmään kuuluvien osuuskuntien kanssa. 

Alkutuotannon assistentilla on keskeinen rooli tiimin yhdistäjänä.    

Avustat tiimiämme monipuolisissa päivittäisissä tehtävissä ja toiminnoissa. Koordinoit kalenterit, kokous- ja matkajärjestelyt sekä olet mukana järjestämässä erilaisia tilaisuuksia käyttäen Eventilla tapahtumahallintatyökalua. 

Olet etsimämme henkilö mikäli:
- Olet joustava, tarkka ja taitava organisoija
- Tartut toimeen itsenäisesti
- Positiivisella asenteellasi ja vuorovaikutustaidoillasi teet sujuvasti yhteistyötä tärkeiden sidosryhmiemme kanssa
- Olet taitava priorisoimaan ja kykenet hahmottamaan ja tiivistämään isoja kokonaisuuksia, silloinkin kun työn alla on useita tehtäviä
- Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus (vähintään amk tasoinen loppututkinto) ja olet jo kartuttanut osaamistasi vastaavanlaisissa tehtävissä
- Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä
- Hallitset MS Office työkalut

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, joita ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö.

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn, saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: Alkutuotantojohtaja Ilkka Pohjamo kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä,
puh. 010 3812029 / 24.4. klo 14-15 ja 29.4. klo 8-9. 

Hakemukset: Odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme ja olisi hienoa, jos pystyt aloittamaan jo 16.5. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, haethan pian, viimeistään 30.4.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Valion tehtävä on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti. Teemme maistuvia tuotteita maidosta ja useista muista raaka-aineista. Tarjoamme makunautintoja, vaihtelua ja iloa ruokapöytään. Samalla toteutamme tärkeitä yhteiskunnallisia tehtäviä: ruoan riittävyyden turvaaminen, kansanterveyden kohentaminen ja eläinten hyvinvoinnin parantaminen ovat esimerkkejä vaikutuksistamme. Näin ajattelevat myös suomalaiset, jotka ovat valinneet Valion Suomen vastuullisimmaksi brändiksi  6. kerran.

Olemme suomalaisten maitotilayrittäjien omistama yritys ja maksamme kaikki tulot maidontuottajillemme. Työllistämme maitotiloilla yhteensä 25 000 ihmistä. Valiolla on töissä 4 000 eri alojen ammattilaista ja kuuntelemme kuluttajia yli 100 vuoden kokemuksella.
 Valio – Paremman elämän palveluksessa. Lisätietoa meistä:  www.valio.fi