(Poistunut julkaisusta)

Assistentti, Hallintopalvelut
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Etsimme uutta caveria tiimiimme edellisen siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin. Meillä viihtyy reipas, vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja, joka viihtyy rennossa ja huumorilla rikastetussa työyhteisössä. Tiimimme jo odottaa sinua, toimi heti ja hae!

Me tarjoamme sinulle hyvän työporukan, vastuulliset tehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua. Monipuolinen työnkuva ja yhteistyö mm. huoltopäälliköiden kanssa tuovat mielekkyyttä työpäiviin. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Monipuoliset tehtävät pitävät sisällään laskutusta, palkkatietojen tallennusta, ostolaskujen käsittelyä ja muita liiketoimintaa tukevia tehtäviä.

Sinulta toivomme:

  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • tarkkuutta
  • joustavuutta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin

Tehtävässä menestyt kun sinulta löytyy lisäksi soveltuva taloushallinnon koulutus ja kokemusta vaihtelevista taloushallinnon tehtävistä. Eduksi on SAP- toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus. Tarjoamme tiimin tuen ja hyvän perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta tiimiesimies Arja Juutinen p. 040 724 2135. Caverionia rekrytoinnissa avustaa VMP Group ja lisätietoja saat myös HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053. #LI-TN1

Hae tehtävää 28.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.