(Poistunut julkaisusta)

Assistentti (hallintopalvelut, laskutus) Vantaalle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme hallintopalvelun assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaan Vapaalaan. Oletko asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja haluat työskennellä monipuolisessa tehtävässä kiinteistötekniikan johtavassa palveluyhtiössä?

Työtehtävä on määräaikainen 30.9.2020 asti.

Tehtävä pitää sisällään laskutusta, palkkatapahtumien käsittelyä sekä erinäisiä liiketoimintaa tukevia tehtäviä. Päivittäisessä käytössäsi tulee olemaan SAP-toiminnanohjausjärjestelmä.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme vuorovaikutustaitoista ja asiakaspalveluhenkistä työskentelyotetta, tiimityöskentely on sinulle luontevaa ja mielekästä. Olet huolellinen ja tarkka tekemisessäsi ja IT-taitosi ovat ajan tasalla.

Toivomme, että sinulta löytyy aiempaa kokemusta laskutuksesta ja olet jo tutustunut SAP-järjestelmän saloihin. Tulet suomen kielen lisäksi hyvin toimeen myös englannin kielellä.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä asiantuntevassa tiimissä sekä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä osana isoa kansainvälistä yritystä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 26.1.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen klikkaamalla "Hae työpaikkaa". Haethan pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Kesto
30.9.2020 asti
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 040 307 5053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.01.2020 mennessä.