Assistentti digitiimiin Helsinkiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme osa-aikaista assistenttia mahdollisesti vakinaistuvaan työsuhteeseen!

Asiakasyrityksemme on moderni digitalisaatioratkaisujen tuottaja media-alalla, jonka tuotteita olet mitä todennäköisimmin joskus käyttänyt. Etsimme nyt heidän alati kasvavaan joukkoonsa assistenttia tehtävien organisointiin ja etenemisen seurantaan.
Odotamme sinulta
Tehtävään ei ole koulutusvaatimuksia ja saat siihen kattavan perehdytyksen. Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta verkkopalveluista sekä teknistä osaamista. WordPressin osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää asennetta sekä organisointikykyä. Odotamme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimissä työskentely sujuu sinulta.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun 6 kk:n määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Työtä tehdään joustavasti toimistoaikoina Helsingin Pasilassa noin 3 päivänä viikossa. Työtunnit voivat mahdollisesti lisääntyä ajan myötä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, käy jättämässä meille hakemus osoitteessa www.vmp.fi. Liitäthän mukaan erillisen ansioluettelosi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haethan paikkaa siis mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Helsingin HR-koordinaattori Lilli Toukola (puh. 0505608665 ja sähköposti lilli.toukola@vmp.fi). Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15.
Kesto
6 kk määräaikainen, jonka jälkeen jatko mahdollinen
Lisätietoja
Lilli Toukola, lilli.toukola@vmp.fi, 0505608665
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.12.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot