(Poistunut julkaisusta)

Assistentti Compliance-tiimiin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Haemme assistenttia vahvistamaan ammattitaitoista Compliance-tiimiämme henkilöverotukseen ja global mobility-asioihin erikoistuneeseen ryhmäämme Helsinkiin. Compliance-tiimimme tuottaa ryhmässämme tukipalveluita asiakassuhteen koordinointiin liittyen. Henkilöverotuksen alueella tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman veroneuvontapalveluita. Asiakkainamme on sekä kotimaisia yrityksiä että monikansallisia konserneja, jotka jo toimivat Suomessa tai vasta aloittavat liiketoimintaansa täällä.

Tehtäviisi kuuluu avustaminen mm. henkilöverotukseen ja sosiaaliturvaan liittyvien hakemusten (mm. verokortti- ja sosiaaliturvatodistushakemusten) laatimisessa. Lisäksi olet mukana asiakastiimeissämme toimeksiantojen koordinointityössä ja sopimusasioissa. Avustat myös tiedonhaussa, laskutuksessa, taustaselvitysten tekemisessä sekä riskienhallintaan liittyvissä asioissa. Rooli on osin räätälöitävissä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen sekä suullista että kirjallista kielitaitoa (ruotsin kielen taito on suuri etu),
  • Soveltuvaa työkokemusta (esim. tilitoimistosta, yhtiön sisäisestä taloushallinnosta, asianajotoimistosta),
  • Soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi tai merkonomi).

Erityisesti toivomme sinulta numerotarkkuutta, reipasta työskentelyotetta ja hyvää organisointitaitoa. Hallitset MS Office -ohjelmat (erityisesti Excelin) sujuvasti ja opit uudet järjestelmät nopeasti.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä työskentelet yhdessä muiden huippuammattilaisten kanssa ja saat tueksesi osaavan tiimin. Lisäksi PwC-ketjun koulutus- ja kehittymisohjelmat tarjoavat hyvät mahdollisuudet monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.11.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Compliance Associate Paula Isotalo 040 4182 776, paula.isotalo@pwc.com. Soittoajat pe 15.11 klo 12-13 ja ma 18.11 klo 12-13.