(Poistunut julkaisusta)

Assistentti asuntorakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haemme Helsinkiin

ASSISTENTTIA ASUNTORAKENTAMISEEN

Toimit assistenttina asuntorakentamisemme ja asumisen palveluita kehittävien tiimiemme parissa, ja pidät arjen pyörät pyörimässä. Kalenterihallinta on tärkeä osa tehtävääsi, ja huolehdit esimerkiksi kokouskutsuista, neuvotteluhuonevarauksista ja tarjoilutilauksista. Hoidat matkajärjestelyitä, laite- ja tarviketilauksia, sekä muita käytännön järjestelyitä divisioonassa. Huolehdit myös matka- ja ostolaskujen tiliöinnistä ja tarkistamisesta. Uusien työkavereiden aloittaessa meillä, huolehdit perehdyttämisestä ja tarvittavien työvälineiden tilauksesta. Olet esimiestemme oikea käsi erilaisten järjestelmien, esimerkiksi Tiiman käytössä, ja vastaat esitysmateriaalien stilisoinnista.

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, työtä on arviolta 3 päivää viikossa.

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Etsimme tiimiimme monitaituria, joka järjestelmällisellä työskentelyotteellaan pitää divisioonamme käytännön asiat erinomaisessa järjestyksessä. Kanssasi on helppo tehdä töitä, ja hymysi ja positiivinen työskentelyotteesi tarttuu koko porukkaamme. Apuusi voi aina luottaa, ja otat oma-aloitteisesti koppia huomatessasi hoidettavan asian. Osaat priorisoida, ja työskentely sujuu sinulta niin suomeksi kuin englanniksi myös kirjallisissa töissä.

Sinulla on jo muutaman vuoden aiemman kokemuksen assistentin tehtävistä tai muista avustavista tehtävistä, ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nina Gräsbeck, nina.grasbeck@yit.fi

Jätä hakemuksesi 17.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.