Assistentti, asiakastietokantojen ylläpitoon
Kiertokapula Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Meillä on nyt haussa Hämeenlinnan tai Hyvinkään toimipisteeseemme reipas, tarkka ja asiakaspalveluhenkinen

ASSISTENTTI, asiakastietokantojen ylläpitoon

Työsi tulee liittymään Kiertokapulan toiminta-alueella tapahtuvaan jätehuollon perusmaksun käyttöönottoon, joka tapahtuu vuoden 2022 alusta. Perusmaksun käyttöönottoon sisältyy merkittävä asiakastietokannan päivityshanke, jonka parissa tulisit meillä työskentelemään osana projektitiimiämme. Tehtävä on määräaikainen ja arvioimme sen kestävän syksyyn 2022. Tehtävää on mahdollistaa hoitaa Hämeenlinnan tai Hyvinkään toimipisteistämme ja myöhemmin osittain myös etätyönä.

Millaisten tehtävien parissa tulisit työskentelemään? Täydennämme nykyistä asiakastietokantaamme integroimalla tietoa viranomaislähteistä. Tulet olemaan tärkeässä asemassa tiedon oikeellisuuden varmistamisessa ja puuttuvan tiedon täydentämisessä. Tietoa täydennetään eri tietolähteistä ja myös asiakaskontaktein suoraan kiinteistöjen omistajiin tai isännöitsijöihin, joko sähköpostitse tai puhelimitse. Myöhemmässä vaiheessa toimit myös asiakaspalveluroolissa, kun asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä perusmaksuihin ja niiden määräytymiseen liittyen. Teet työtäsi erityisesti asiakasjärjestelmämme Vingon parissa, johon saat meiltä hyvän perehdytyksen.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Henkilönä olet järjestelmällinen, tarkka ja huolellinen. Ymmärrät asiakastietojen ylläpidon tärkeyden ja jaksat sinnikkäästi työskennellä tietojärjestelmien parissa. Kannat oma-aloitteisesti vastuusi työtehtävistäsi ja olet aktiivinen työyhteisömme jäsen. Hyvällä tiimihengellä autamme toisiamme menestymään tehtävissämme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan osana osaavaa työyhteisöä, sekä kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristöalalla. Olemme alueellisesti ja kansallisestikin merkittävä toimija. Me panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedun. 

Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointi ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi  

Jätä hakemuksesi ja CV:si hae työpaikkaa -nappia painamalla tai Mentekin sivuilla www.mentek.fi. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425990
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi Jätä hakemuksesi ja CV:si hae työpaikkaa -nappia painamalla tai Mentekin sivuilla www.mentek.fi. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!