(Poistunut julkaisusta)

Assistentteja tilintarkastuksen palvelukeskukseen
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Haemme Helsingin sisäiseen palvelukeskukseemme, Service Delivery Centeriin (SDC), innostuneita uusia kykyjä vakituiseen työsuhteeseen. SDC on vuonna 2013 perustettu kasvava yksikkö, joka avustaa Suomen PwC:n tilintarkastustiimejä suunnittelu-, toteutus- ja päättämisvaiheen tehtävissä.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

  • omien vastuuasiakkaiden tehtävien ja aikataulujen hallinta
  • tilintarkastusta tukevien dokumenttien hankkiminen tarkastustiimien käyttöön ja dokumentointijärjestelmän alustaminen tarkastusta varten
  • tilintarkastusaineiston läpikäynti tarkastustiimin ohjeiden mukaisesti sekä työn dokumentointi
  • avustaminen valmiiden tilinpäätösten läpikäymisessä

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista työkokemusta tai koulutusta (esim. tradenomi)
  • MS Office-sovellusten hallintaa sekä kykyä omaksua nopeasti uusia teknisiä työkaluja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi

Lisäksi toivomme, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja tarkka. Sinua innostaa asiakaslähtöinen toimintatapa ja panostat positiiviseen palveluasenteeseen.
Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön mukavassa ja välittömässä parinkymmenen hengen palvelukeskuksen tiimissämme. Kokeneemmat tiimikaverit tukevat jatkuvaa oppimistasi. Saat mahdollisuuden työskennellä kasvavassa organisaatiossa, jossa kehitämme aktiivisesti uusia palveluita tilintarkastustiimeille ja sisäisiä prosessejamme. Kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan pääset myös itse osallistumaan kehitysprojekteihimme. Tarjoamme myös ison talon erinomaiset henkilöstöedut esim. liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyen.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 16.9.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa SDC Leader Miia Hämäläinen 5.9.2018 ja 12.9.2018 klo 14-16, puh. 050 356 3434.