(Poistunut julkaisusta)

Assistentin vanhempainvapaan sijaisuus
Cramo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haemme assistenttia julkisivupalveluihin Tuusulaan. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan Cramon palvelukseen määräaikaiseen työsuhteeseen (vanhempainvapaasijaisuus, noin 12 kk). Työt alkavat lokakuussa sopivan henkilön löydyttyä. 

TOIMENKUVASI

Roolissasi vastaat omassa toimipisteessäsi vuokrauksen monipuolisista työtehtävistä, kuten asiakaspalvelusta, laskutuksesta ja kaluston hallinnasta. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi

  • yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, oman toimipisteesi, muiden toimipisteiden sekä myynnin ja asennuspalveluiden kanssa
  • päivittäisten rutiinien hoitaminen omassa toimipisteessäsi sekä oman osaamisesi kautta muut työtehtävät
  • varasto kirjanpito
  • ajojärjestely (keräyksien hoitaminen ajallaan kuljetuksiin)
  • vuokrasopimuksien käsittely  

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelun raudanlujaksi ammattilaiseksi, joka ymmärtää asiakkaiden tarpeet. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja työskentelytapojamme, joten pääset vaikuttamaan sekä omaan työhösi että koko Cramon toimintaan.

OLETKO ETSIMÄMME HENKILÖ?

Jos sinulla on innostunut ja myynnillinen ote työskennellä ja omaat kokemusta kalustonhallinnan rutiineista, niin voit olla etsimämme henkilö. Tärkeintä on kuitenkin halua oppia uutta ja kehittää toimintaamme. Odotamme asiakaslähtöistä asennetta, tavoitteellisuutta, hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja, paineensieto kykyä ja joustavuutta. Asiakaspalvelutyö vaatii sinulta myös sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä rakennusalalta ja englannin kielentaito katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme hakijalta MS-Office -ohjelmien käyttökokemusta.

WE ARE SHAPERS

Me olemme suunnannäyttäjiä, tulevaisuuden muokkaajia – ihmisiä, joiden intohimona on pyrkiä tekemään asiat aina vähän paremmin kuin ennen. Me tiedämme, että tiedon jakaminen ja toistemme tukeminen ovat avain menestykseen. Sitoutuminen, luotettavuus ja luovuus ovat arvoja, joiden mukaan toimimme.

Nyt olemme jännittävällä matkalla, jonka määränpää on toimialamme korkein huippu. Saavuttaaksemme sen, tarvitsemme tiimiimme lisää motivoituneita, innostuneita ja muutosta pelkäämättömiä ammattilaisia, jotka haluavat kehittää ja kehittyä, ja joille asiakas on aina ykkönen. Emme ole vain töissä Cramolla, vaan olemme muokkaamassa toimialaa ja luomassa yrityksen tulevaisuutta. Siksi henkilölupauksemme on We Are Shapers ja meillä on mainio päivä työmaalla.

HAE MUKAAN!  

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään perjantaina 18.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Riikka Hytönen puh. 040 664 7793. Tule mukaan muokkaamaan toimialaamme, yritystämme ja omaa tulevaisuuttasi.