(Poistunut julkaisusta)

Assistent / researcher
MPS Sverige

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

MPS Sverige, Stockholm

MPS är ett finländskt bolag grundat 1974, med verksamhet i Sverige sedan 1982. MPS stöder individer, grupper och bolag i arbetslivets alla skeden. Vi anser att det är människorna som är avgörande och vår slogan uttrycker denna syn: Because companies are made up of people™.

Vi har en förståelse för arbetsbeteenden och affärsverksamheter. För oss betyder människor entusiasm – alla är bra på något och vår mission är att skapa värdefull tillväxt för alla. Med hjälp av våra internationella nätverk kan vi besvara våra kunders behov i 75 länder.

Vi söker nu en aktiv och serviceinriktad

assistent / researcher

som kommer att ha en aktiv roll i olika executive search- och rekryteringsuppdrag tillsammans med våra senior konsulter. Du arbetar tillsammans med olika konsulter och kunder för att upprätthålla och förstärka kundrelationerna.

Vi sätter stort värde på din entusiasm, kapacitet och förmåga att arbeta med flera uppdrag samtidigt. Till ditt arbetssätt är du engagerad och lyhörd. Du är som bäst då du får jobba mångsidigt med ett övergripande ansvar för kundrelationer.

Du jobbar målmedvetet och självständigt för att skapa resultat som vi kan vara stolta över. Utrustad med ett genuint intresse för affärslivet tycker du om att göra nytta och tillföra både internt och externt.

Som självständig och organiserad assisten / researcher kommer du att:

  • Betjäna kunder flexibelt
  • Utföra researcharbete
  • Skapa dokument för uppdragen
  • Stöda verkställande direktören
  • Utföra administrativt arbete
  • Utföra psykometrisk testning

Hos oss får du intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter samt en möjlighet att utvecklas i en dynamisk miljö. Uppgiften innebär ett brett ansvar, där du får vara med och påverka MPS Sveriges framtiden genom att utveckla och forma verksamheten. Då vi är ett mindre kontor här i Stockholm uppskattar vi att du är snäll, intresserad av att skapa trivsel och att du vill bidra till verksamheten.

Mera information om uppgiften ger vd:n Toni Ahlström, tel. +46 70 417 4077. Lämna in din ansökan, CV och löneanspråk på adressen uratori.mps.fi senast den 29.9.2019.

Vi använder psykometriska tester som beslutsunderlag i processen för att behandla alla kandidater rättvist, icke diskriminerande och så objektivt som möjligt.