(Poistunut julkaisusta)

Assistant
Metsä Wood

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Haemme palveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä

 

ASSISTENTTIA

 

määräaikaiseen työsuhteeseen assistenttitiimiimme Espooseen. Tehtävä on lähes kahden vuoden mittainen äitiysloman sijaisuus.

 

Millainen työ sinua odottaa?

 

Assistenttina toimit monipuolisissa tehtävissä johdon ja henkilöstön päivittäisen toiminnan tukena varmistaen osaltasi sujuvan arjen ja korkealaatuisen asiakaspalvelun. Tehtäviisi kuuluu johdon ajankäytön ja kalenterivarausten hallinnointi, matka- ja kokousjärjestelyt sekä erilaisten tilaisuuksien järjestäminen. Lisäksi valmistelet esityksiä ja materiaaleja sekä käsittelet matka- ja ostolaskuja. Toimit osana Metsä Woodin ja Metsä Forestin yhdistettyä assistenttitiimiä, eli pääset tutustumaan myös kahteen erilaiseen liiketoimintaan ja niiden johtamiseen.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja hallitset yleisimmät toimisto-ohjelmat sujuvasti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen, että englannin kielellä ja ruotsin kielen taito on etu.

 

Hoidat työsi täsmällisesti, oma-aloitteisesti ja luotettavasti. Positiivisen ja palveluhenkisen asenteesi avulla selviät hektisistä ja haastavistakin tilanteista. Otat asiat hoitaaksesi aktiivisella otteella ja viet aloitetut asiat loppuun saakka. Organisointi on lähellä sydäntäsi ja saat asioita tapahtumaan.

 

Halutko kuulla lisää? Soita!

 

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Minna Rannalle, Group Business Controller, puh. 050 371 0532, jonka tavoitat parhaiten to 3.9. klo 8-9 ja ma 7.9.klo 14-15.

 

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä ansioluettelosi hakemukseen. Haku on auki 15.9.2020 saakka. Onnea hakuun!