(Poistunut julkaisusta)

Assistant
Borenius Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Haemme pääkonttorillemme Helsingin keskustaan assistenttia vakituiseen työsuhteeseen.

Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa, Lontoossa ja New Yorkissa.

Assistenttitiimimme on Boreniuksen sisäisiin palveluihin kuuluva 15 hengen tiimi, joka palvelee noin sataa juristiamme Helsingissä ja Tampereella ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä muiden sisäisten palveluiden tiimien kanssa.

Toimenkuva

Toimenkuvasi koostuu pääasiassa juristiemme avustamisessa mm. erilaisissa toimeksiantoihin liittyvistä tehtävissä, asiakirjojen oikoluvussa ja stilisoinnissa, yhteydenpidossa eri viranomaisiin ja asiakkaisiin sekä matka- ja kokousjärjestelyissä. Lisäksi kuulut yhteen tai useampaan osaamistiimiin, jossa pääset syventämään osaamistasi ja myös kehittämään tiimin toimintaa.

Työskentely meillä

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Jokainen työntekijämme voi vaikuttaa itse omaan kehittymiseensä oman esimiehen ja osaavan tiimin tuella. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen tueksi. Vakituisen työpaikan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme myös löytämään hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille.

Toivomme sinulta

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta assistentin tehtävistä.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, yhteistyökykyä, huolellisuutta ja tarkkuutta. Olet proaktiivinen ja haluat jatkuvasti kehittää asioita ja kehittyä työssäsi. Et häkelly nopeasti muuttuvissa tilanteissa vaan kykenet priorisoimaan ja työskentelemään aikataulupaineiden alla.

Lisäksi tarvitset työssäsi

  • erinomaisia MS Office -taitoja
  • erinomaista kielitaitoa (suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi)

Hae meille töihin

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi, CV:si, tutkintotodistuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 10.8.2020. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Managing Assistant Pia Puranen p. 040 581 7071.