Assistant Trainee #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Digital Industries -yksikön Siemens Training koulutusosaston assistenttiharjoittelija varmistaa, että teollisuuden koulutuksiin ilmoittautuminen hoituu mutkattomasti. Tässä tehtävässä pääsee mukaan kansainvälisen yrityksen toimintaan ja tarjoamme hyvän ponnahduslaudan uralle. 

 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Assistant Trainee #FutureWernerin työtehtäviin kuuluu Siemensin järjestämien kurssien osallistumisiin liittyvistä järjestelyistä huolehtiminen sisältäen asiakasneuvontaa, ilmoittautumisten vastaanottoa ja peruutusten hallinnointia. Lisäksi Werneri hoitaa kursseihin liittyviä tilauksia, materiaaleja, laskutusta ja muita koulutuksiin liittyviä tukitoimia. 

Työaika tulee olemaan noin 20 tuntia viikossa ja työtä olisi tarkoitus tehdä 4 tuntia päivittäin. Työtä voi tehdä osittain etänä.  Toimit työssäsi tiiviissä yhteistyössä nykyisen kurssiassistentin kanssa. Osaamisen ja kokemuksen kasvaessa pystyt ottamaan lisää vastuuta, haasteita ja kehittämään itseäsi.

 

Mitä Wernerilta odotetaan?

Werner on tarkka, täsmällinen ja positiivinen kaupallisen alan alkuvaiheen opiskelija, jolle sopii tehdä päivittäin töitä opintojen ohella. Hän nauttii järjestelmätyöskentelystä ja puhelintyöskentelystä. Wernerillä on MS Office ohjelmat sekä suomen ja englannin kielet hallussa. 

Haemme Werneriä, joka voisi aloittaa keväällä ohella tai viimeistään touko-kesäkuussa. Harjoittelu jatkuu 31.8. asti kesälomasijaisena, mutta toivomme, että Werneri olisi käytettävissä opintojen ohella myös kesän jälkeen. Harjoittelun kestosta on mahdollista neuvotella. Palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee? 

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Paikka: Online

Aika: 11.2.2021 klo 10:00–13.00

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Rintala +358 503167222

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot