(Poistunut julkaisusta)

Assistant Sales Manager / Myyntipäällikkö-trainee
Tracegrow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Tracegrow Oy
Tracegrow on vuonna 2012 perustettu suomalainen cleantech-yritys, jonka liiketoiminnan ydin perustuu kiertotalouteen. Yritys on kehittänyt ainoana yrityksenä maailmassa suurta huomiota ja palkintoja saavuttaneen teknologian, jonka avulla käytettyjen alkaliparistojen hivenaineista, sinkistä ja mangaanista, voidaan valmistaa tehokkaita ja puhtaita, maailman ekologisimpia sinkki- ja mangaanipohjaisia mikroravinnetuotteita maanviljelyyn. Tracegrow Oy on käynnistänyt tuotannollisen toiminnan uudessa Kärsämäen tehtaassaan kesällä 2018. Lisätietoja www.tracegrow.com
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme Tracegrow Oy:lle myynnin tulevaisuuden avainhenkilöksi Sinua
Assistant Sales Manager / Myyntipäällikkö-trainee
kasvamaan ja kehittymään yhdessä asiakkaamme kasvavan ja kansainvälistyvän myynnin kanssa
Tracegrow Oy on voimakkaassa kasvuvaiheessa ja sen liiketoiminta tulee lähivuosina lisääntymään merkittävästi. Nyt haussa olevassa tehtävässä oletkin alussa pienen ja tehokkaan tiimin tärkeä osa. Teet vaihtelevia ja monipuolisia myynnin ja markkinointia tukitehtäviä, osallistut asiakkuuksien hallintaan ja uusasiakashankintaan sekä vastaat jatkossa myös omien asiakkaidesi hoidosta ja kontaktoinnista.
Odotamme sinulta
Olet luonteeltasi myyjä, haluat onnistua ja tehdä kauppaa. Kykenet oma-aloitteiseen työhön ja huolehdit omat tehtäväsi aina maaliin. Olet hyvä tiimipelaaja, sinussa on sosiaalisuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta, energiaa ja haluatkin et pelkästään saavuttaa vaan ylittää tavoitteesi!
Koulutus ja työkokemus
Taustasi on kaupallinen ja/tai tekninen. Mahdollinen kokemuksesi maataloudesta, lannoitteista ja kemiasta on sinulle varmasti hyödyllinen. Voit olla valmistumisvaiheessa oleva, tai jo hetken aikaa työelämässä kannuksiasi kerännyt. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ilmaiset itseäsi selkeästi myös kirjallisesti.
Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää kielitaitoa. Minimissään tämä tarkoittaa erittäin sujuvaa englannin suullista ja kirjallista hallintaa. Mahdollinen muu kielitaito on sinulle suuri etu.
Muut tiedot
Tehdas Tehdas sijaitsee Kärsämäellä, jossa työskentelet ainakin alkuvaihessa n. 2-3 päivää viikosta. Muun ajan voit tehdä töitä etänä ja jatkossa työsi on muutenkin liikkuvampaa. Tehtävä edellyttääkin Sinulta matkustusvalmiutta. Tehtävässä käyt säännöllisesti useamman kerran vuodessa mm. messuilla ja asiakastapaamisissa pääsääntöisesti ulkomailla. Tehtävä on vakituinen.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Heikki Laitala, heikki.laitala@vmp.fi, 040 726 3395
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 07.02.2020 mennessä.