(Poistunut julkaisusta)

Assistant Host Manager
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

NREP:n Serviced Living on uusi, innovatiivinen hotellikonsepti, joka tarjoaa muuttovalmiita studioita joustavilla sopimuksilla. Meillä voit elää keskeisellä sijainnilla vaivattomasti ja järkevään hintaan.

Haluatko olla mukana lanseeraamassa täysin uutta hotellikonseptia ja tulla alan suunnannäyttäjäksi? Haemme nyt Helsingin ensimmäisiin Serviced Living -konseptin hotelleihin neljää Assistant Host Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Työ on vuorotyötä, seitsemänä päivänä viikossa alustavan suunnitelman mukaisesti aamu-, päivä- ja iltavuoroissa.

Tehtävässäsi:

Toimit keskeisesti hotellin asiakkaiden kanssa ja olet mukana luomassa hotelliin kodinomaista tunnelmaa. Yhdessä eri palveluntarjoajien kanssa varmistat vieraille mahdollisimman korkealaatuisen asiakaskokemuksen. Lisäksi olet tiiviisti ajan hermoilla ja pystyt tarjoamaan vieraille asiantuntevaa tietoa pääkaupunkiseudun kaupunkikulttuurista ja tapahtumista.

Koska kyseessä on täysin uusi konsepti, pääset vaikuttamaan hotellin käytäntöihin ja tapaamme toimia. Omalla panoksellasi pystyt viemään asiakaskokemuksen seuraavalle tasolle.

Serviced Living -konseptin hotelli ei ole perinteinen hotelli, sillä tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme täysin uudenlainen elämisen kokemus, jonka myötä he viihtyvät luonamme mahdollisimman pitkään.

Olet etsimämme henkilö, kun:

● Olet oma-aloitteinen ja sinulla on todellista halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla
● Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja osaat proaktiivisesti tarttua erilaisiin tilanteisiin
● Olet luonteva sosiaalisissa tilanteissa ja työskentelet mielelläsi osana tiivistä tiimiä
● Sinulla on hyvät organisointikyvyt ja pystyt pitämään langat käsissäsi myös kiiretilanteissa
● Osaat luoda ympärillesi yhteisöjä, joihin kuuluvat niin vieraat kuin työkaveritkin, pystyt ylläpitämään näitä yhteisöjä myös digitaalisessa ympäristössä
● Seuraat tiiviisti kaupunkikulttuurin kannalta olennaisia digitaalisia kanavia ja tiedät kiinnostavat tapahtumat ja paikat, joissa kannattaa vierailla
● Omaksut helposti roolisi muuttuvassa ympäristössä ja levität ympärillesi hyvää fiilistä
● Aikaisempi kokemus hotellialalta ei ole välttämätöntä, vaan asenteesi ja kykysi omaksua uusia asioita ratkaisee
● Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn täysin uudenlaisen konseptin parissa. Assistant Host Managerina pääset kehittämään uutta tapaa elää ja majoittua, ja tulet osaksi mahtavaa tiimiä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, että hotellista tulee juuri sellainen, joka palvelee parhaiten asiakkaitaan. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi ja haastamaan itseäsi täysin uudenlaisessa ympäristössä muuttuvine tilanteineen. Tulet osaksi rentoa ja mukavaa työyhteisöä, jossa annetaan jokaiselle tilaa toimia.

Hakuprosessi:

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, jätä hakemuksesi viimeistään 20.1.2019 kotisivujemme kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä hakijoiden tapaamiset jo hakuaikana. Toteutamme haastattelut arviolta viikoilla 3-5 ja pyrimme suorittamaan valinnat maaliskuun aikana. Työn arvioitu aloitusajankohta on huhtikuussa 2019.

Lisätietoja tarvittaessa

WorkPower 360° HR-koordinaattori Erica Ollikainen 040 6308101, erica.ollikainen@workpower.fi

NREP yrityksenä:

NREP on vuonna 2005 perustettu pohjoismainen kiinteistökehittäjä, - sijoittaja ja rakennuttaja. NREP toimii aktiivisesti useissa kiinteistösegmenteissä, kuten asunto-, logistiikka-, liikekeskus-, hotelli-, pienvarasto-, hoivakoti/senioriasunto- ja opiskelija-asuntosegmenteissä. NREP hallinnoi 4 miljardin euron kiinteistövarallisuutta ja yhtiön käynnissä olevien rakennuttamis- ja kiinteistökehityshankkeiden laajuus Suomessa on yli 100 000 neliömetriä. NREP ottaa toiminnassaan huomioon eri sidosryhmät tavoitteenaan luoda yhteiskunnalle pitkäaikaista arvoa. NREP työllistää Pohjoismaissa yli 140 henkilöä, joista Suomessa 35 henkilöä. Kiinteistöalalla NREP on tällä hetkellä yksi vahvimmista suunnannäyttäjistä uusien konseptien ja innovatiivisten lähestymistapojen johdolla.