(Poistunut julkaisusta)

Assistant Financial Specialist- Revico Grant Thornton Oy - Helsinki, Meilahti
Personaria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Grant Thornton tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia tilintarkastus-, vero- ja taloushallinnon asiantuntijapalveluja. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa. Olemme noin 130 maassa toimivan Grant Thornton Internationalin suomalainen jäsen, minkä vuoksi asiakaskunnastamme on muodostunut hyvin kansainvälinen ja vakaa kahdenkymmenviiden toimintavuotemme aikana. Taloushallintopalvelutiimimme Helsingissä kuuluu yksitoista palkka- ja taloushallinnon ammattilaista, joiden joukkoon haemme nyt vanhempainvapaasijaiseksi noin vuoden määräaikaiseen tehtävään

ASSISTANT FINANCIAL SPECIALISTIA

Toimenkuvaasi kuuluu laajasti erilaisia asiakasvastuullisten kirjanpitäjien avustavia tehtäviä. Päivittäinen työsi sisältää mm osto- ja matkalaskujen käsittelyä mm tiliöinnit ja arvonlisäverot. Vastaat asiakkaitten selvityspyyntöihin ja tiedusteluihin oman vastuualueesi osalta. Toimenkuvaa voidaan muotoilla kokemuksen ja osaamisen perusteella toimintatapojemme ja asiakaskunnan tultua tutuksi sinulle.

Sinulla on vankka taloushallinnon peruskoulutus. Työkokemus vastaavista tehtävistä ja sähköisistä järjestelmistä on eduksi työhön perehtyessäsi. Käytössämme on mm Emce ja Procountor -ohjelmistot. Osaat myös hyödyntää Exceliä työssäsi tehokkaasti. Englannin kielitaito on ehdoton edellytys ja ruotsin kielitaito eduksi päivittäisissä yhteyksissä asiakkaiden kanssa.

Arvostamme halua ja intoa kehittyä tehtävien myötä. Työssäsi olet tarkka ja tunnollinen ja ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun merkityksen. Sinulla on reipas ja työtä pelkäämätön asenne!

Tehtävä tarjoaa taloushallinnon omakseen kokevalle henkilölle mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen laatutietietoisessa yrityksessä. Kannustamme kouluttautumaan ja edistämään omaa osaamista. Talon tapoihin tutustut oman mentorin kanssa. Yrityksen kasvu ja kehitys voivat luoda myös mahdollisuuden vakituiseen tehtävään.

Tervetuloa rentoon ammattilaisten työyhteisöön!

 

Henkilöstöpalvelu yritys Personaria Oy avustaa meitä hakuprosessissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personaria OY:n Paula Peltolin numerossa 050 4110829.

Täytä hakemuslomake www.personaria.fi/avoimet-tyopaikat 18.2.2018 mennessä.

 

 

Personaria Oy -  talouden ja hallinnon ammattilaisten henkilöstöosaaja.

Avainsanat: taloushallinto, kirjanpito, matkalaskut ALV, ostolaskut