Assistant Financial Controller
Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Haemme konsernimme emoyhtiöön Talouden ja rahoituksen tiimiin palveluhenkistä Assistant Financial Controlleria talousjohdon oikeaksi kädeksi.

Pääasialliset työtehtävät

Tehtäväkokonaisuutesi on monipuolinen kattaen konsernin tytäryhtiöiden taloustehtävien hoitamisen, yhteistyön kirjanpitotoimiston kanssa, talousprosessien laadukkuuden valvonnan sekä avustamisen erilaisissa analyyseissä. Kuukausittaisten rutiinien ohella kehität nuoren konsernimme talousprosesseja eteenpäin ja autat toimintamallien ja ohjeiden dokumentoinnissa. Osallistut myös yhteistyöhankkeisiin muiden yksiköiden kanssa. Vahvuusalueidesi ja työkokemuksesi perusteella tehtävään voidaan liittää myös muita mielenkiintoisia lisäelementtejä.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset kehittämään omaa asiantuntijuuttasi osaavan tiimin ja kannustavan esihenkilön tuella. Meillä on positiivinen ja uudistumiskykyinen työympäristö, jossa avoimuus ja hyvä johtajuus ovat päivittäisen toimintamme lähtökohtia. Tarjoamme joustavat työajat ja hybridityön, jossa voit työskennellä joustavasti niin toimistolla kuin myös etänä. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluvat muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluiden vuosittainen tuki, työmatkaetu, lounasetu sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Odotamme Sinulta

  • Taloushallinnon koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Talouden prosessien ymmärrystä, katsomme eduksi kirjanpitotaidon
  • Hyviä excel-taitoja
  • Vahvaa talouden järjestelmien omaksumiskykyä
  • Kommunikointitaitoja sekä suullisesti että kirjallisesti suomen ohella myös englanniksi
  • Tarkkuutta, huolellisuutta ja näppäryyttä
  • Vahvoja yhteistyötaitoja sekä jämäkkyyttä ja oma-aloitteisuutta
  • Joustavuutta kiireellisissä tilanteissa
  • Rohkeutta uusia asioita kohtaan ja uskallusta kysyä
  • Innokkuutta oppia talousasioista lisää

Lisätiedot

Lisätietoja antaa talous- ja rahoitusjohtaja Minna Kahri 10.1. klo 14-16 ja 14.1. klo 13-15 p. 040 5608444. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi.


Ota yhteyttä:

Sijainti: Palkkatilanportti 1, Helsinki
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot