(Poistunut julkaisusta)

Assistant financial controller
Traffic Management Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

 

Haemme määräaikaista assistant financial controlleria Traffic Management Finland Groupiin

Etsimme assistant financial controlleria Helsinkiin taloushallinnon tehtäviin. Työtehtäviisi sisältyy sekä taloushallinnon rutiinitöitä että kehittämistehtäviä konsernin emoyhtiössä Traffic Management Finland Oy:ssä ja kahdessa sen tytäryhtiössä ITM Finland Oy:ssä ja VTS Finland Oy:ssä.

Tehtäviisi kuuluu laskujen tiliöinti ja niihin liittyvä selvittelytyö sekä asiantuntijoiden avustaminen talousasioissa. Tehtäviisi lukeutuvat myös taloushallinnon järjestelmien käyttäjähallinta, perustietojen ylläpito ja yhteistyö kirjanpidon palvelutuottajan kanssa.

Toisen osan työnkuvastasi muodostavat taloushallinnon kehittämistehtävät, esimerkiksi laskujen käsittelyn automatisointi sekä parhaiden käytäntöjen löytäminen talouden prosesseihin.

Taustastasi ja osaamisestasi riippuen työnkuvaan voi sisältyä myös muita taloushallinnon tehtäviä, kuten raportointia ja ohjeiden kirjoittamista. 

Odotamme Sinulta                           

  • Talousalan koulutusta, esim. tradenomi, voit olla myös opintojesi loppusuoralla
  • Kokemusta taloustehtävistä
  • Tarkkuutta, huolellisuutta ja rutiinien sietokykyä
  • Excel-osaamista ja talousjärjestelmien osaamista
  • Hyviä kommunikaatiotaitoja ja palvelualtista asennetta.

Tarjoamme Sinulle

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kehittyvällä toimialalla
  • Innostavan ja dynaamisen työyhteisön sekä samalla tulosorientoituneen kulttuurin
  • Mahdollisuuden työskennellä mukavien kollegoiden ja toimialan ammattilaisten seurassa
  • Hyvät henkilöstöedut

Traffic Management Finlandissa pääset mukaan uuden konsernin käytäntöjen ja prosessien luomiseen ja tekemisen meininkiin. Olet osa taloushallinnon tiimiä ja pääset työskentelemään toimialan ammattilaisten joukossa, johon annat itse tärkeän panoksesi.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 15.4.2019-31.3.2020.   

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?818123e7 24.3.2019 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakemusten vastaanottamisen jälkeen.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi