(Poistunut julkaisusta)

Assistant Financial Controller (OTC)
Falck Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Assistant Financial Controller (OTC)

________________________________________________

Kansainvälinen, kehittyvä ja uudistuva organisaatiomme etsii nyt uutta tärkeää avainhenkilöä Malmin pääkonttorillemme Falck Finance Center Fi/No -tiimiimme!

Oletko?

Etsimässä uusia haasteita urallesi? Kiinnostaako sinua kansainvälisyys? Oletko laskentatoimen kokonaisvaltainen ammattilainen? Onko sinulla suomen ja englannin kielten lisäksi vahva ruotsin kielen tai muun pohjoismaisen kielen taito? Jos vastasit kyllä, meillä voi olla paikka juuri sinulle!

Mitä etsimme?

Odotamme, että sinulla on korkeakoulutasoinen, mielellään akateeminen, laskentatoimeen painottunut koulutus ja ainakin muutaman vuoden työkokemus vaativista laskentatoimen tehtävistä. Aikaisempi kokemus laskutuksen parissa työskentelystä helpottaisi tehtävään perehdyttämistä, mutta ei ole välttämätöntä. Erityisesti arvostaisimme, jos sinulla on kokemusta kansainvälisestä organisaatiosta, jossa toimintoja on myös ulkoistettu. Toivomme, että kansainvälisen kaupan arvonlisäveron lainsäädäntö on sinulle myös tuttu. On tärkeää, että vahvan laskentatoimen osaamisen lisäksi ymmärrät myös liiketoimintaa.

Etsimämme henkilö on laskentatoimen ammattilainen, joka haluaa kehittää ja kehittyä vieläkin paremmaksi. Työssä tarvitset hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi tarkkuutta, nopeutta ja analyyttisyyttä. Tarvittaessa pitää löytyä matkustusvalmius Pohjoismaissa.

Kansainvälinen toimintamme edellyttää sinulta suomen kielen taidon lisäksi vahvaa englannin kielen taitoa sekä sujuvaa jonkun muun pohjoismaisen kielen hallintaa esim. vahva ruotsin kielen taito.

Tehtävänäsi on…

Assistant Financial Controllerina (OTC) Suomen laskutusprosessimme ovat vastuullasi. Suomen palvelukeskuksemme on päivittäinen yhteistyökumppanisi, koska juuri heidän laskutusaineistoansa tulet käsittelemään tiiviissä yhteistyössä Intiaan ulkoistetun tiimin kanssa. Tehtävänäsi on valvoa, että laskut lähtevät oikein ja ajallaan sekä koordinoida ja valvoa Intian tiimin toimintaa. Varaudu myös siihen, että roolisi tulee kasvamaan tulevaisuudessa.

Osallistut itse myös päivittäiseen laskutustyöhön ja palvelet asiakkaitamme tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostitse. Muu Suomessa toimiva taloustiimimme muodostaa sinulle hyvän kollegiaalisen tukiverkoston. Teet myös yhteystyötä Norjassa toimivan kollegasi kanssa ja tarvittaessa olette sijaisina toisillenne.

Tehtävässä ei ole esimiesvastuuta, mutta vahva toiminnallinen koordinointi- ja ohjaamisvastuu. Esimiehenäsi toimii talousjohtaja.

Tarjoamme…

Hyvän työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut, kansainvälisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Perehdytämme sinut prosesseihimme ja järjestelmiimme kattavan perehdytysohjelman kautta Suomessa ja Pohjoismaissa.