(Poistunut julkaisusta)

Assistant Financial Controller kesätöihin, NEOT Group Oy, kokoaikainen, Helsinki
North European Oil Trade Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020
Haluatko päästä osaksi yhtä Suomen innostavammista työpaikoista? Arvostatko monipuolisia työtehtäviä taloushallinnon parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Assistant Financial Controller!

Etsimme sinua
Studentwork hakee asiakkaalleen NEOT Groupille Assistant Financial Controlleria kesätöihin Kampissa sijaitsevaan toimipisteeseen. Tässä tehtävässä työllistyt kesäksi NEOT Groupille Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä on huhti-toukokuussa, ja työsuhde kestää elokuun loppuun.

NEOT Group harjoittaa öljy- ja biotuotteiden tukkukauppaa. Suuret pohjoismaiset huoltamoketjut St1, ABC ja Shell saavat meiltä polttoaineensa. Toimitamme vuosittain n. 7 miljardia litraa liikennepolttonesteitä n. 2000 asemalle, jälleenmyyjien kautta polttoöljyä sadoille tuhansille kodeille ja yrityksille sekä merkittäviä määriä polttoaineita laivoihin ja ilmailuun. NEOT Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli n. 5 miljardia euroa. Emoyhtiön NEOT Oy:n omistavat SOK ja St1 Nordic Oy.

Assistant Financial Controllerin kesätyössä saat vastuullesi monipuolisia taloushallinnon tehtäviä mm. ostolaskujen käsittelyä ja kierron seuraamista, apumateriaalien keräystä sekä muita kirjanpidon ja taloushallinnon avustavia tehtäviä.

Tehtävä vaatii numerotarkkuutta sekä näppäryyttä järjestelmien kanssa. Työssä menestyy henkilö, jolla on tarkka ja huolellinen työote sekä oma-aloitteisuutta ja innostuneisuutta taloushallinnon työtehtäviin.

Toivomme sinulta
  • 2.-3. vuoden kaupallisia korkeakouluopintoja
  • Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista
  • Luotettavuutta ja halua ottaa vastuuta
  • Tiimityötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
  • Kesätyön, jossa pääset varmasti oppimaan uutta
  • Kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen
  • Kansainvälisen ja dynaamisen työilmapiirin
  • Ammattitaitoiset kollegat ja hyvän tiimihengen
  • Puitteet oman ammattitaidon ja uran kehittämiselle
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.1.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.