(Poistunut julkaisusta)

Assistant, EU Project Finance
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

EU-tiimi on yksi VTT:n projektitaloustiimeistä ja erikoistunut EU-rahoitukseen ja EU-hankehallintoon. Etsimme nyt joukkoomme assistenttia EU-projektien talous- ja hallintotehtäviin. Tehtävä on määräaikainen 31.1.2021 saakka. Työskentelypaikkakuntana on Espoo tai Tampere.

Tehtäviisi kuuluvat EU:n rahoittamien tutkimus- ja innovaatioprojektien talous- ja hallintoasioissa avustaminen. Pääpaino tulee olemaan projektitalouden tehtävät talousjärjestelmissä, minkä lisäksi toimeen kuuluu muita hankkeiden talouteen ja hallintoon liittyviä avustavia tehtäviä.

 

Edellytämme sinulta:

• Soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi taloushallinnon merkonomi) tai voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa.

• Taloushallinnon perusosaamista

• Hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englanninkielen taitoa

• MS-Office ja O365 työkalujen hallintaa

• Palveluhenkisyyttä ja tiimityötaitoja

• Kokemus julkisrahoitteisesta projektitoiminnasta ja talouden järjestelmistä on eduksi

 

Etsimme henkilöä, joka on vahvasti tiimipelaaja ja tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Edellytämme reipasta ja ammattimaista otetta asioihin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Töiden suunnittelu, ennakointi ja aikataulutus ovat tehtävässä tärkeitä taitoja, kuten myös huolellisuus ja tarkkuus. Toivomme, että pidät uuden oppimisesta, olet palveluhenkinen etkä nopeana asioiden omaksujana kaihda muuttuvaa työympäristöä ja erilaisissa rajapinnoissa työskentelyä. Tehtävässä edellytetään valmiuksia myös itsenäiseen työskentelyyn.

 

Tarjoamme:

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden oppia EU-projektien taloustehtäviä ja projektihallintoa järjestelmissä sekä tarjoaa näköalapaikan osana asiantuntevaa tiimiä.

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Kanssamme pääset tekemään valoisampaa tulevaisuutta sekä ratkaisemaan aikamme merkittävimpiä globaaleja haasteita.

 

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa Sirkku Hoikkala (Team Leader, EU Project Finance: sirkku.hoikkala@vtt.fi), tavoitettavissa puhelimitse (040 575 5135) 21.2. 13-14 ja 27.2. 13-14.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 4.3.2020 mennessä.

Apply between 18 February 2020 and 4 March 2020 23:59 (Europe/Helsinki)

Employment type: Fixed-term

VTT