(Poistunut julkaisusta)

Assistant Credit Officer
Finance Link Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme dynaamiseen ja asiantuntevaan tiimiimme vahvistusta!

Finance Link Oy on laskurahoituksen edelläkävijä, joka on jo lähes 20 vuoden ajan toiminut suomalaisyritysten kasvun kumppanina. Finance Link tarjoaa nopean ja modernin tavan muuttaa myyntisaatavat heti rahaksi, jolloin yrityksen kassankierto nopeutuu ja maksuvalmius paranee ilman lisälainaa.  Asiakkailtamme kysyttäessä täydet 100 % on valmiita suosittelemaan meitä muille yrittäjille! [Lähde: Finance Link, asiakastyytyväisyyskysely 2017]

ASSISTANT CREDIT OFFICER

Etsimme kokoaikaista Assistant Credit Officeria vahvistamaan voimakkaasti kasvavaa organisaatiotamme. Hakemamme henkilö tulee vastaamaan asiakkaidemme myyntisaatavien ostamisesta osana nuorekasta ja ammattitaitoista ostotiimiämme. Finance Link helpottaa yritysten arkea tarjoamalla nopean ja järkevän tavan muuttaa laskusaatavat heti rahaksi. Helppokäyttöisen palvelun avulla yritykset nopeuttavat kassankiertoaan, parantavat taserakennettaan ja voivat esimerkiksi tehdä kasvun kannalta tarvittavia hankintoja ilman lisälainaa.

Tehtävään sisältyy:

 • Yritysten luottokelpoisuuden arvioiminen
 • Rahoituspäätösten tekeminen
 • Yhteydenpito asiakkaisiimme ja asiakkaidemme ostajiin

Edellytämme hakijalta:

 • Rohkeaa asiakaspalvelullista asennetta
 • Analyyttista ajattelutapaa
 • Ahkeraa ja joustavaa asennetta
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
 • Oma-aloitteista työotetta
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. KTM
 • Rahoituksen ymmärrystä ja laskennan tuntemusta
 • Tarkkuutta ja oppimishalukkuutta 

Tarjoamme hakijalle kilpailukykyisen kuukausipalkan, energisen työympäristön, uudet viihtyisät työtilat Helsingin ydinkeskustassa sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän.Tehtävässä menestyminen edellyttää omatoimista, rohkeaa sekä avointa otetta työntekoon.  Tulet saamaan tueksesi kannustavan tiimin ja kattavan perehdytyksen, tässä tehtävässä asenne ratkaisee!

Olet ideaalihakijamme mikäli nautit haasteista sekä vastuullisesta työstä. Olet persoonaltasi sosiaalinen ja toimit mielelläsi yhteistyössä muiden ihmisten kanssa osana menestyvää tiimiä. Tehtävä tarjoaakin arvokkaan mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon tehtävissä ja kasvaa yrityksen mukana. Etsimällämme henkilöllä on  tehtävään soveltuva kaupallinen tutkinto tai hän on juuri päättämässä opintojaan.

Kiinnostuitko? Mikäli koet, että voisit sopia työyhteisöömme ja auttaa meitä menestymään, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@financelink.fi. Olemme yhteydessä valittuihin hakijoihin mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää Finance Linkistä kotisivuiltamme ja tutustu tiimimme arkeen Instagram-tilimme välityksellä!