(Poistunut julkaisusta)

Assistant / Coordinator, Project finance
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Form of employment: Full time, Fixed term
Locations: Espoo, Finland, Tampere, Finland, Jyväskylä, Finland
Job area: Group control and project finance services
Application period: Wednesday, October 02, 2019 - Sunday, October 13, 2019

About us

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat. VTT – beyond the obvious.

With us you will be responsible for

Etsimme joukkoomme projektitalouden assistenttia tai koordinaattoria. Tulet työskentelemään osana projektitaloustiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia yhdessä projektipäälliköiden kanssa kaupallisten tutkimusprojektien talous- ja hallintoasioista. Vastuita voidaan osittain muokata valitun henkilön työkokemuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen alkaen mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan, ja päättyen 31.8.2020.

Tehtäviisi kuuluvat:

  • Projektipäälliköiden tukeminen talousasioissa
  • Projektien luonti ja projektitietojen ylläpito toiminnanohjausjärjestelmässä
  • Projektien valmistelussa tukeminen, budjetointi ja seuranta
  • Projektilaskutus

We expect you to have

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi taloushallinnon tradenomitutkinto. Opintosi voivat olla vielä loppusuoralla tai voit olla jo valmistunut ja kerännyt muutaman vuoden työkokemusta.

Lisäksi edellytämme, että sinulla on jo jonkin verran työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä sujuva englannin- ja suomenkielentaito. Kokemus projektiorganisaatiosta katsotaan eduksi.

As a person you are

Olet oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja pidät työskentelystä muuttuvassa ympäristössä. Olet numerotarkka ja otat vastuun työstäsi sekä tiimin jäsenenä toimimisesta. Toimit hyvin myös paineen alla ja tähtäät laadukkaaseen lopputulokseen ja asiakastyytyväisyyteen. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja viihdyt myös rutiinitehtävien parissa.

We offer

Työyhteisömme antaa mahdollisuuden kasvuun ja kannustaa kehittymään. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisissa työtehtävissä mukavien kollegoiden kanssa.

Tarjoamme kannustavan ja inspiroivan työyhteisön, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.

For further information

Lisätietoja tehtävästä antaa
Team Leader Maija Ärling (+358401702907, maija.arling@vtt.fi) 4.10. klo 9:30-11:30 ja 8.10. klo 13:30-15:00.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen osoitteeseen www.vtt.fi/careers viimeistään 13.10.2019. Huomioithan, että voimme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.