Assistant Controller
LähiTapiola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Haemme aktiivista joukkuepelaajaa LähiTapiola Palvelut Oy:n controller –tiimiin Group Controlling tehtävien tueksi osa-aikaiseen (0-40h/vko), vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on tukea Group Controlling tehtäviä toiminnan suunnittelussa, seurannassa ja kehittämisessä. Toimit tiiviissä yhteistyössä ryhmän Controllereiden, sekä asiantuntijoiden kanssa, sekä laajemmin yli organisaatiorajojen LähiTapiola-ryhmässä.

Assistant Controller / asiantuntija toimii ryhmän taloudenohjauksen kumppanina, kehittäen ja avustaen toimintaa vuosikellon mukaisesti. Tämä edellyttää erinomaisia järjestelmätaitoja ja riittävää tietoa laskentatoimesta.

Assistant Controller tuottaa ja kehittää ryhmän raportointia, taloudellisia analyysejä, sekä tukee liiketoimintaa päätöksenteossa. Raportoinnin kehittäminen ja automatisointi ovat tärkeä osa toimenkuvaasi.

Odotamme sinulta

  • Kiinnostusta kehittyä sisäisen laskennan ja raportoinnin osa-alueilla

  • Office tuoteperheen (erityisesti Excelin) hyvää hallintaa sekä kiinnostusta ottaa käyttöön ja oppia uusia järjestelmiä

  • Tieto tietovarastoista / Power BI / Qlik järjestelmistä, sekä ohjelmointitaidot (SQL) katsotaan eduksi

  • Opiskelija, esim. KTM, DI, FM

  • Eduksesi katsomme vakuutusalan liiketoiminnan tuntemuksen

  • Uteliasta ja itsenäistä työskentelyotetta

Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi erinomaista kokonaisuuksien ja syy-seuraussuhteiden hahmottamiskykyä. Oman alueesi asiantuntijana työskentelet tavoitteellisesti ja oma-aloitteisesti, olet joustava ja kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn muutoksen läpiviennissä.


Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän vakuutusliiketoiminnan näköalapaikalla. Tueksesi saat osaavan ja innostuneen työyhteisön. Saat käyttöösi LähiTapiola-ryhmän hyvät henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet isossa organisaatiossa.

Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä tai LähiTapiolassa työskentelystä, lisätietoja antaa LähiTapiola Palvelut Oy:n controller –tiimin esihenkilö Jukka Nurmela 044 974 1754 tai jukka.nurmela@lahitapiola.fi

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomakkeen 28.9.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot