Assistant Controller

Mangrove Oy
Tietoa tehtävästä

Toimintamme kasvaessa haemme vahvistusta taloushallinnon tiimiimme. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja uudesta innostuva tiimipeluri. Toimit näppärästi muuttuvassa ympäristössä, olet ratkaisukeskeinen, ja pystyt priorisoimaan tehtäviä aikatauluissa pysymiseksi. Tärkeimmät vastuusi on taloushallinnon tehtävät, tuotat raportointia tukevia laskelmia, ja avustat konserniraportoinnissa, kirjanpidossa ja rakennuskohteiden urakkavalmisteluissa.

Tehtävissä vaaditaan hyvää rutiinien hallintaa ja järjestelmällisyyttä sekä nopeaa uuden omaksumista ja muutoskykyä. Saat paljon vastuuta ja pääset mukaan toimimaan kasvavassa yrityksessä. Tehtävissäsi raportoit talousjohtajalle. Tukenasi toimii kirjanpitäjä ja muu taloushallinnon tiimi.

Vakuuttuaksemme suoriutumisestasi tehtävässä odotamme sinulta näyttöä aiemmista onnistumisistasi aiemmissa työtehtävissäsi, opinnoissa tai miksei jopa harrastuksissasi. Pääasia on, että tuot esiin omaa paloasi ja innostustasi laadukkaan työn tekemiseen. Koulutuksesi on vähintään alempi korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Arvostamme kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Tarjoamme rennon ja dynaamisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kanssamme. Saat olla oma itsesi ja sinulla on ympärilläsi kannustavia työtovereita. Meille on tärkeää toimia perheyrityksen reiluilla periaatteilla: reippaalla palveluasenteella, laatuun panostaen sekä asiakkaitamme ja työntekijöitämme arvostaen.

Kesto: Kokopäivätoiminen
Toimipaikka: Turku
Aloituspäivä: Sopimuksen mukaan
Hakuaika: Hae viimeistään 21.4.2021 mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksen lähettämisessä.
Palkka: Ilmoita hakemuksessa palkkatoiveesi.
Lisätietoa: Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Venla Vuorinen, venla.vuorinen@mangrove.fi, puh. 050 407 0056. Venlan tavoittaa puhelimitse to 8.4. klo 12–14 ja ke 14.4. klo 12–14.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 20.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta