Assistant Controller

Aller Media Oy
Tietoa tehtävästä

Etsimme pieneen ja tehokkaaseen tiimiimme Assistant Controlleria määräaikaiseen, täysipäiväiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen 1.9.2022 asti. Perehdytämme valitun henkilön perusteellisesti ja toimimme jatkuvana tukena toisillemme.


Tehtävät

Assistant Controllerin roolissa monipuolinen työnkuvasi koostuu niin juoksevista ulkoisen kuin sisäisen laskennan tehtävistä n. 150 hengen konsernissamme. Tehtäviin kuuluu muun muassa:

  • osto- ja myyntireskontrien hallinta
  • tuloslaskelman ja taseen täsmäytykset
  • tilinpäätöksen avustavat tehtävät
  • muut juoksevat kirjanpidon tehtävät
  • ad hoc -talousraporttien tuottaminen, mm. data warehousesta
  • taloudellisten lukujen oikeellisuuden varmistaminen
  • budjettiseuranta

Olemme viimeisen vuoden aikana panostaneet merkittävästi BI-analytiikkaan sekä mekaanisten ja rutiininomaisten työtehtävien automatisointiin. Panostamme edelleen näihin alueisiin voimakkaasti, jolloin sinullakin tulee olemaan enemmän aikaa keskittyä liiketoiminnan kannalta olennaisiin kysymyksiin. Pääset myös vaikuttamaan ja kehittämään automatisointeja.


Odotamme

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta kirjanpidosta, sisäisestä laskennasta ja taloushallinnon ohjelmistoista. Hallitset Excelin erinomaisesti. Käytämme päivittäisessä työssämme Dynamics NAV:ia, Palettea ja Power BI:ta.

Luvut eivät ole sinulle pelkkiä lukuja vaan ymmärrät liiketoiminnan ja lukujen yhteyden. Olet oma-aloitteinen, tarkka, vastuuntuntoinen ja utelias, etkä pelkää kyseenalaistaa vallitsevia toimintatapoja. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä ja osaat perustella vakuuttavasti kantasi.


Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen työn osana pientä ja asiantuntevaa tiimiä, jossa voit nähdä työsi jäljen. Korona-aikana meillä on käytössä joustava hybridimalli: voimassa on vahva etätyösuositus, mutta halutessaan voi työskennellä myös Helsingin Lintulahdenkujan toimistolla rajoitukset huomioiden.

Allerilaisena nautit hyvistä henkilöstöeduista. Etuihimme kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, lounasetu, virike-/työmatkaetu, Training for Warriors -treenit ja aktiivinen työyhteisön virkistystoiminta.

Jos tunnistit itsesi, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi 11.4. mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Controller Vitali Ivanov. Vitalin tavoitat puhelimitse 044 796 0008, ke 31.3. klo 12-12:30 ja 7.4. klo 13-13:30 sekä sähköpostilla vitali.ivanov@aller.com.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 11.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta