(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
SGS Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Haemme nyt Helsingissä sijaitsevaan Suomen pääkonttoriimme taloustiimiin kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen

ASSISTANT CONTROLLERIA

Keskeisenä tehtävänäsi on tukea taloustiimiä taloushallinnon IT-järjestelmän vaihdossa. Olet mukana suunnittelemassa ja testaamassa Oracle -taloushallintojärjestelmän käyttöönottoa. Toimit osana Suomen Oracle -integraatiotiimiä ja viestit englanniksi konsernin projektitiimin kanssa. Osallistut tarvittaessa myös taloushallinnon muihin tehtäviin, mm. kuun vaihteen raportointiin. Tarkempi tehtävänkuva voidaan muokata osittain myös valitun henkilön kokemus- ja osaamistaustan mukaan.

 

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus  (esim. tradenomi tai KTM) ja aiempaa kokemusta taloushallinnon alan tehtävistä. Erityisesti arvostamme kirjanpidon perusosaamista sekä kiinnostusta järjestelmien hyödyntämiseen. Kokemus taloushallinnon tietojärjestelmistä (esim. Sonet, Oracle) ja niihin liittyvistä käyttöönottoprojekteista katsotaan eduksi. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi laskennan ammattilainen.

Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet myös englanniksi sujuvasti. Olet aikaansaava ja oma-aloitteinen ja sinulla on halua kehittyä tehtävässäsi. Luonteeltasi olet täsmällinen ja omaksut nopeasti uusia asioita. Tehtävä edellyttää joustavuutta erityisesti kuukauden vaihteen konserniraportointien aikaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä, jossa pääset tutustumaan kansainvälisen konsernin projektityöskentelyyn. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme. SGS tarjoaa sinulle viihtyisän työyhteisön sekä joustavat työajat. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Toimipaikkamme on Pitäjänmäellä, jossa työskentelyn sujuvuuden takaavat uudet, nykyaikaiset toimitilat ja työvälineet. Luonnollisesti sinulla on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn perehdytysjakson jälkeen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Controller Anita Roppola 11.1.2021 klo 12-13  ja 13.1.2021 klo 15-16, puh. 09 6963 327. Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi.   

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 24.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Assistant Controller – oma nimi”. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.