(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Haemme nyt Espoon Otaniemeen Assistant Controlleria.

Assistant Controllerin tehtävässä tuotat talousraportteja ja erilaisia analyysejä sekä avustat Business Controlleria vaihtelevissa taloushallinnon tehtävissä, kuten myynti- ja tulosraportoinnissa, kirjanpidon kuukausittaisissa tehtävissä, saatavien hallinnassa, reskontraselvittelyissä sekä talousjärjestelmien kehittämisessä. Työnkuvaan kuuluu myös avustavia HR-tehtäviä kuten raportointia ja järjestelmätukea. 

Pätevyydet

Hakijalta odotamme kokemusta esimerkiksi kirjanpidosta/reskontrasta, tietojen käsittelystä sekä, controlling –toiminnosta. Etuna kokemus henkilöstöhallinnon tehtävien hoidosta.

Etsimämme henkilö on valmistunut tai valmistumassa olevat KTM tai valmistunut tradenomi muutaman vuoden työkokemuksella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Office-ohjelmien ja etenkin Excelin hyvää hallintaa, yleistä kiinnostusta järjestelmien kanssa työskentelyyn ja niiden kehittämiseen sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa. Etuna PowerBI käyttökokemus. 

Etsimämme henkilö on tottunut paineeseen, halukas oppimaan ja kehittymään, ratkaisuhakuinen, joustava, tunnollinen ja tarkka.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän nopeatempoisessa työympäristössä, jossa pystyt hyödyntämään ja mahdollisesti myös laajentamaan omaa osaamistasi monipuolisesti. Olemme kehittyvä organisaatio, jossa pääset itse halutessasi kehittämään toimintaa. Palkkauksemme on tehtävän vaatimustasoon mitoitettu ja tarjoamme sinulle myös tuetun lounasruokailun sopimuskumppaneilla, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Mika Grönlund, Business Controller, puh. 050 378 9282.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 23.10.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia myös ennen hakuajan päättymistä, joten kannattaa hakea heti.

Lisätiedot

Eurofins Scientific on kansainvälinen biotieteiden alalla toimiva yhtiö, joka tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman analyysi- ja testauspalveluita useilla eri aloilla toimiville asiakkailleen tehdäkseen elämästä ja ympäristöstä turvallisemman, terveellisemmän ja kestävämmän. Ruoka, jota syöt, vesi, jota juot ja lääkkeet, joihin luotat - Eurofins työskentelee maailman suurimpien yhtiöiden kanssa varmistaakseen, että heidän toimittamansa tuotteet ovat turvallisia, raaka-aineet ovat luotettavia ja pakkausmerkinnät oikeanlaisia. Eurofins uskoo olevansa maailman johtava testauspalveluiden tarjoaja elintarvike-, ympäristö-, lääke- ja kosmetiikkatestauksessa sekä maatalouden analyysipalveluissa. Konserni on myös yksi maailmanlaajuisista riippumattomista markkinajohtajista tarjoten tiettyjä testaus- ja laboratoriopalveluita genomiikan, farmakologian, oikeuslääketieteen sekä edistyksellisten materiaalitutkimusten ja kliinisten tutkimusten tarpeisiin.

Vain 30 vuoden aikana Eurofins on kasvanut yhdestä laboratoriosta Ranskan Nantesissa yli 900 itsenäisen yrityksen ja yli 800 laboratorion verkostoksi, joka työllistää yli 48 000 henkilöä yli 50 maassa. Eurofins tarjoaa yli 200 000 analyysimenetelmää biologisten aineiden ja tuotteiden turvallisuuden, koostumuksen, aitouden, alkuperän, jäljitettävyyden ja puhtauden arvioimiseksi. Tämän lisäksi konserni on yksi kansainvälisistä markkinajohtajista tarjoten innovatiivisia kliinisen diagnostiikan testauspalveluita.

Vuonna 2019 Eurofins-konsenin liikevaihto oli 4,56 miljardia euroa ja se on ollut yksi parhaiten menestyvistä osakkeista Euroopassa viimeisten 20 vuoden aikana.