(Poistunut julkaisusta)

Assistant controller
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Etsimme Assistant Controller tehtävään uutta työkaveria Helsinkiin

Assistant Controllerina toimit Business Controllerin oikeana kätenä. Tehtävänkuvasi sekä vastuusi kasvavat, mitä enemmän kokemuksesi kertyy. Tässä tehtävässä pärjäät, kun sinulla on tarkka ja tehokas työote ja olet vastuullinen joukkuepelaaja. Jos sinulla on jo hieman aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä vahva halu kehittyä yhä eteenpäin, tässä on sinulle loistava mahdollisuus!

Tehtävässä vastuullasi on provisioiden ja palkkioiden oikeellisuus ja niiden laskeminen sekä materiaalin toimittaminen palkkahallintoon. Tehtävässäsi vastaat myös yritysliiketoiminnan ja myynnin tavoitteiden seurannasta. Keskustelet sujuvasti myyjien ja myynnin vetäjien kanssa toimien heidän tukenaan. Myynnin raportointi ja analysointi sekä sen kehittäminen moderniin raportointiympäristöön on osa työnkuvaasi.

Sinulla on korkeakoulututkinto, esim. KTM, tradenomi. Olet työkokemuksen kautta hankkinut jo jonkin verran kokemusta taloushallinnosta, mutta ennen kaikkea sinulla tahto oppia huippuammattilaisilta uutta. 

DNAlaiseen tapaan nautit asioiden ja itsesi kehittämisestä. Excel on sinulle rutiinia sekä sinulla kiinnostus dataan ja analytiikkaan. Mahdollisesti BI-työvälineet ja Salesforce ovat sinulle ennalta tuttuja. Pakollista niiden osaaminen ei ole, puolen vuoden päästä ne ovat sinulle rutiinia. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Haemme aloitteellista työkaveria ja aikaansaavaa tiimityöntekijää, joka pystyy toimimaan myös tiukoissa aikatauluissa, menettämättä pilkettä silmäkulmassa. Toimit hyvässä, mutkattomassa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Tehtävään valittavalle henkilölle teetämme luottotietotarkistuksen.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme. Toimipaikkasi sijaitsee radan varrella tyylikkäässä DNA Talossa Käpylän aseman kupeessa.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Ketola 044 044 2676 tai tommi.ketola@dna.fi. Soittoajat: ti 4.8 klo 10-12 ja 5.8 klo 9-11

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 9.8. mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.