(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
Componenta

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

 

Haemme kirjanpitotaitoista ASSISTANT CONTROLLERia Poriin nykyisen henkilön eläkkeelle jäämisen vuoksi.

 

Työssä menestyminen vaatii vahvaa kirjanpito-osaamista. Hallitset pääkirjanpidon, tasetilit sekä kustannuslaskennan dimensiot. Seuraat Porin valimon kustannuksia, tulosta ja tasetta ja vastaat erinäisistä kirjanpidon jaksotuksista. Toimit ostolaskujärjestelmä Mediuksen tukihenkilönä, hoidat laskujen tiliöintiä, kohdistuksia sekä teet tarvittaessa selvitystyötä.

Työnkuvaan kuuluu myös avustavat HR-tehtävät, kuten raportointi ja työajanseurantajärjestelmä Jotbarin ylläpito. Lisäksi toimit paikallisena palkkayhteyshenkilönä eri sidosryhmien suuntaan sekä Mepcon käyttäjänä.

Etsimämme henkilö on kokenut taloushallinnon ammattilainen, jonka toimintaa kuvaa tarkkuus, palvelualttius, pitkäpinnaisuus ja joustavuus. Haluamme, että olet kehittämismyönteinen ja hallitset MS Officen työkalut. Kokemus SAP:sta luetaan eduksi. Yhteistyötaidot ovat tärkeät, samoin keskeytysten sietokyky. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työpiste sijaitsee tuotantolaitoksessa.

 

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviin ja mukavan työyhteisön Porin valimolla. Aloitus syksyllä 2020. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä talouspäällikkö Marko Paakkolalta numerosta 050-440 3588.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 6.8.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@componenta.com otsikolla Assistant Controller. Ensimmäisen kierroksen haastattelut pyrimme pitämään viikolla 33.