(Poistunut julkaisusta)

Assistant controller
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

ASSISTANT CONTROLLERIA

​Olemme Helsingin pörssiin listattu, kasvava ja vakavarainen vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tämä tehtävä on sinua varten, jos nautit tarkasta työskentelystä, ja haluat päästä työssä käyttämään osaamistasi raportoinnin ja analytiikan parissa. Assistant controllerina tuotat laskelmia ja analyysejä liiketoimintojen ja hallinnon controllerien sekä konsernilaskennan tarpeisiin. Osallistut konsernitason talouden tietomallinnukseen, kehitykseen sekä hallinnon raportointiin. Pääset osallistumaan myös johdon raportointiin, budjetointi- ja ennusteprosesseihin ja erilaisiin talouden kehitysprojekteihin.

Meillä pääset osaksi kahdeksan hengen ammattitaitoista tiimiä, jossa numeroiden avulla tuotetaan liiketoiminnoille arvokasta tietoa hyvässä yhteistyöhengessä ja pilke silmäkulmassa. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingissä Mannerheimintien varrella.

 Onnistumista tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

 • muutaman vuoden kokemus raportoinnin, suunnittelun ja laskentatoimen tehtävistä, erityisesti arvostamme kokemusta kiinteistöliiketoiminnan parissa
 • kyky analysointityökalujen käyttöön ja datan mallintamiseen
 • IFRS-raportointiin ja konserniraportointiin liittyvää koulutusta ja kokemusta
 • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. Tradenomi tai KTM)
 • kykyä tarkkaan työskentelyyn ja itsenäiseen ongelmanratkaisuun
 • hyvä paineensietokyky
 • hyvä MS-office osaaminen, kokemus SAPista ja Microsoft Power BI:stä ovat eduksi

Tarjoamme sinulle:

 • mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavan ja kehittyvän Kojamon controller-tiimissä
 • energiset, osaavat ja yhteen hiileen puhaltavat työkaverit
 • mahdollisuuden kehittää talous- ja analytiikkaosaamistasi laaja-alaisesti
 • monipuoliset henkilöstöedut ja kilpailukykyisen palkkauksen

Lisätietoja tehtävästä antaa group controller Antti Syvänen, +358 44 344 0821 (ti 7.7. klo 9-10 tai 13-14 ja to 9.7. klo 9-10 tai 13-14).

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 10.7.!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!