(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
Volvo Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Haemme Vantaalle aikaansaavaa
 
ASSISTANT CONTROLLERIA

Tehtäväsi koostuvat erilaisista sisäisen laskennan tehtävistä, pääasiassa johdon raportoinnista Maahantuonti-organisaation osalta. Tuotat myös raportteja emoyhtiölle Ruotsiin sekä erilaisiin ad hoc –tarpeisiin. Olennainen osa työtäsi ovat myös budjetointi ja ennustaminen. Lisäksi osallistut työssäsi erilaisiin kehitystehtäviin ja vastaat automyyjien provisiolaskennasta. 

Työskentelet osana neljän hengen asiantuntevaa business controller –tiimiä, jossa kaveria autetaan ja yhteistyö ja kommunikaatio ovat sujuvaa ja helppoa. Raportoit talousjohtajalle. Sinulla on vapaat kädet työsi tekemiseen, kunhan sovitut tavoitteet ja aikataulut pitävät. Saat tuoda esiin omia kehitysideoitasi ja myös toteuttaa niitä. Teet tiivistä yhteistyötä Maahantuonti-liiketoiminnan kanssa.

Sinulla on jo esimerkiksi taloushallinnon tradenomin koulutus tai opintosi ovat loppusuoralla. Arvostamme aiempaa, esimerkiksi kesätöiden kautta hankittua, työkokemusta taloushallinnon tehtävistä. Olet työntekijänä järjestelmällinen ja tarkka ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi myös kiireessä. Käytössämme on paljon eri tietojärjestelmiä, mm. SAP, joten kyky omaksua nopeasti uusia järjestelmiä helpottaa työtäsi huomattavasti. Vahva Excel-osaaminen sekä Power BI osaaminen ovat tehtävässä välttämättömiä. Sinulla on hyvä englannin kielen taito, jota tarvitset työssäsi päivittäin.

Tule osaksi osaavaa ja mukavaa joukkoamme! Täytä hakemuksesi jo tänään tai viimeistään 31.3.2020 täällä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Eija Henriksson, puh. 010 655 5838.