(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
Maillefer Extrusion Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Haemme talousosastolle assistant controlleria vähintään vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä yhtiössä, jossa saat erinomaisen mahdollisuuden kehittää ja syventää osaamistasi. Tueksesi saat osaavat kollegat ja mukavan työyhteisön. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla, Kehä III ja Aviapoliksen aseman läheisyydessä.

Pääasialliset tehtävät

Assistant controllerin tehtäviin kuuluvat kuukausijaksotukset ja muut kirjanpidon peruskirjaukset, myyntisaamisten valvonta ja perintä, agenttipalkkioiden laskenta ja hallinnointi, arvonlisäveroilmoitukset sekä matkalaskujen auktorisointi. Lisäksi tuuraat tarvittaessa myös muissa talousosaston tehtävissä.

Taustasi

Toivomme, että sinulla on jo työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja halukas oppimaan uusia asioita. Hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito on välttämättömyys. Tehtävä edellyttää MS Excel ohjelman osaamista ja aikaisempi kokemus IFS-toiminnanohjausjärjestelmästä on eduksi.

Löydät sivuiltamme www.maillefer.net lisää tietoa meistä. About us takaa löydät linkin mailleferilaisiin uratarinoihin. 

Jätä hakemuksesi 3.11.2019 mennessä klikkaamalla sivuillamme olevaa linkkiä:
https://www.maillefer.net/en/about-us/recruiting/