(Poistunut julkaisusta)

Assistant controller
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Sähkötekniikan korkeakoulussa sähkötekniikka, luonnontieteet ja informaatioteknologia punotaan yhteen älykkäiksi järjestelmiksi, jotka säästävät energiaa ja lisäävät hyvinvointia. Kehitämme elämänlaatua parantavia ratkaisuja vanhustenhoidosta avaruusrobotteihin. Yksi vahvuuksistamme on tiivis ja kansainvälinen yhteishenki. Koulussamme on noin 2000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu noin 50 tohtoria ja noin 250 maisteria. Henkilökuntaa on yli 700, joista professoreita yli 60. Taloustiimissämme työskentelee 19 henkilöä tiiviissä yhteistyössä koulumme muiden palvelufunktioiden kanssa.


Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän yhteisömme tulevaisuuteen?


Haemme nyt joukkoomme


Sähkötekniikan korkeakouluun koulutasoista


ASSISTANT CONTROLLERIA


toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.


Assistant controllerina työtehtävänäsi on tukea yksikön henkilöstöä talousasioissa ja toimia pienen taloussihteeritiimin esimiehenä. Tuot taloudelliset faktat päätöksenteon tueksi ja varmistat sekä kehität yksikön talouden kestävää pohjaa. Päätehtäviisi kuuluu esimiestehtävän lisäksi budjetointi, ennustaminen ja raportointi. Osana assistant controllerin työtä toimit Halli-työajankohdennusjärjestelmän pääkäyttäjänä, teet erilaisia laskelmia ja raportteja sekä perehdytät henkilöstöä. Toimit tiiviissä yhteistyössä koulumme muiden palvelufunktioiden kanssa.


Osaamisesi ja mielenkiintosi


Odotamme sinulta vahvaa taloushallinnon ja laskentatoimen tuntemusta ja kiinnostusta esimiestehtäviin. Toivomme, että sinulla on jo muutaman vuoden työkokemus taloushallinnon ja/tai laskentatoimen tehtävistä ja tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto esim. laskentatoimessa, rahoituksessa tai vastaavassa. Arvostamme myös tuntemustasi keskeisistä rahoitusmuodoista (mm. EU, Suomen Akatemia ja Business Finland).


Sinulla on asiakaspalveluhenkinen työote ja olet tottunut työskentelemään itsenäisesti. Arvostamme lisäksi positiivista asennettasi, hyviä tiimityötaitojasi sekä analyyttista ja tarkkaa työotettasi. Odotamme sinulta myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia (erityisesti vahvaa Excel-osaamista ja talouden tietojärjestelmien tuntemusta) ja sujuvaa viestintää sekä suomeksi että englanniksi.


Tarjoamme sinulle


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ammattimaisessa, mukavassa tiimissä ja mahdollisuuden hankkia tai syventää esimiestaitoja taloussihteeritiimin vetäjänä sekä tukea oman osaamisen kehittämiseen. Uudistuneella kampusalueella on monipuoliset palvelut ja hyvät kulkuyhteydet metron ja isojen väylien varrella.Kiinnostuitko?


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") viimeistään 28.10.2019. Lisätietoja antaa Sähkötekniikan korkeakoulun tiimin esimies, talouspäällikkö Arja Hänninen (puh. 050-590 7198) tai etunimi.sukunimi@aalto.fi). Parhaiten tavoitat hänet torstaina 17.10. klo 12-13 tai perjantaina 18.10. klo 9.30-11.


Lue lisää Aallosta työpaikkana: https://www.aalto.fi/fi/toihin-aaltoon