(Poistunut julkaisusta)

Assistant controller
R-kioski Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Aluecontroller- tiimi etsii vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja ulospäin suuntautunutta

ASSISTANT CONTROLLERIA

Aluecontroller-tiimin keskeisinä tehtävinä ovat kioskiyrittäjän neuvominen taloudellisissa asioissa, taloudellisen informaation tuottaminen kauppiaille sekä talouden asiantuntijana toimiminen aluepäällikölle. Assistant controllerin tehtäviin kuuluu osaston avustavia tehtäviä ja toimia aluecontrollereiden tukena.

KESKEISIMMÄT TEHTÄVÄT:

  • Kuukausiraportointiin liittyvät kirjanpidolliset tehtävät mm. erilaisten kuukausitäsmäytysten tekeminen. Vuositilinpäätöksissä erilaiset avustavat tehtävät.
  • Kauppiaiden kuukausituloksien läpikäynti mm. myyntikatteiden, palkkojen ja inventaarierojen analysointia.
  • Myyntiraporttien ja erilaisten kuukausiraporttien päivittäminen
  • Kauppiasmuutoksiin liittyvät taloushallinnon tehtävät
  • Muut avustavat tehtävät

Olet opiskellut taloushallintoa ja muutaman vuoden työkokemusta omaava taloushallinnon työurasta kiinnostunut henkilö. Excel taitosi ovat hyvällä tasolla ja omaat kiinnostuksen oppia uusia taloushallinnon järjestelmiä. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen, uskallat tuoda mielipiteesi esille. Olet kiinnostunut oppimaan taloushallinnon tehtäviä ja haluat tulevaisuudessa kehittyä taloushallinon osaajaksi. Et myöskään kaihda rutiinitehtäviä ja haluat toimia aktiivisena talouden asiantuntijana tiimissäsi.

Tehtävässä raportoit chief controllerille ja toimipaikkasi sijaitsee Vantaan Koivuvaarassa.

EDELLYTÄMME SINULTA:

  • Taloushallinnon tutkintoa (vähintään tradenomi).
  • Vähintään kahden vuoden kokemusta kirjanpidosta ja mahdollisesti myös tilinpäätöksen tekemisestä.
  • Halua kehittyä edelleen taloushallinnon tehtävissä ja kiinnostusta siirtyä tulevaisuudessa aluecontroller tehtäviin.
  • Hyvät excel taidot ja kiinnostus sen kehittämiseen. Talousjärjestelmänä on Microsoft AX Dynamics ja raportoinnissa Qlikview, jota hyödynnetään laajasti ja monipuolisesti.
  • Innostunutta ja oma-aloitteista työskentelyotetta, yhteistyökykyä sekä tarkkuutta ja ystävällistä palveluhenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle hyvän kehittymismahdollisuuden taloushallinnon alalla, innostuneen ja tuloksiin pyrkivän työilmapiirin sekä alan mukavimmat työkaverit!

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin hae paikkaa jo tänään. Jätä hakemuksesi rekrytointi.tukiorganisaatio@r-kioski.fi viimeistään 17.9.2019 mennessä ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Kerro minulle, miksi juuri sinä olisit R-kioskin uusi assistant controller!

Aloitamme haastattelut sitä mukaan, kun sopivia hakijoita ilmaantuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa chief controller Vesa Männistö, puh. 050 577 4023 (to 5.9 klo 8-10, ti 10.9 klo 8-10) tai vesa.mannisto@R-kioski.fi.