(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
Barona Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Oletko hakemassa uusia haasteita sisäisen laskennan tehtävien parista?
Lue lisää mitä voimme sinulle tarjota.

Haemme asiakasyrityksellemme, Vantaalle

Assistant Controlleria.

Tehtävä on määräaikainen 6-8 kuukautta ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus kuitenkin mielellään jo elokuun aikana.

Sisäisen laskennan saralla tuotat laadukasta ja liiketoimintaa palvelevaa raportointia.

Työviikkosi muodostuu raportointiin liittyvistä tehtävistä kuten kuukausijaksotukset, kuukauden tulosraportointi sekä kustannuspaikka fasilitointi. Tulet myös osallistumaan jonkin verran budjetointiin.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa laskentatoimen koulutusta, mielellään KTM tai tradenomi tutkintoa sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Pääasiallisia työkalujasi ovat IBM Cognos, M3 sekä Hyperion. Olet työssäsi tarkka sekä huolellinen ja suoriudut tehtävistäsi tehokkaasti. Olet myös joustava sekä järjestelmällinen työskentelijä ja tottunut pysymään aikatauluissa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot. Puhut sujuvasti suomea ja tulet hyvin toimeen englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 19.8.2019 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.