(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

ASSISTANT CONTROLLERIA

työskentelemään osana osaavaa ja innostunutta liiketoiminnan tuen tiimiämme. Tukenasi toimivat BDO:n huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Tehtävä on noin vuoden määräaikainen opintovapaasijaisuus 31.8.2020 asti. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan elokuun aikana.

Roolisi BDO:lla

Assistant Controllerina työskentelet taloushallinnon asiantuntijana osana neljän hengen taloushallinnon tiimiämme, joka hoitaa yhtiöidemme kirjanpidon ja avustaa asiantuntijoitamme taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Työtehtäviisi Assistant Controllerina kuuluvat kirjanpitoon liittyvät päivittäiset työt sekä tilinpäätösten laatiminen. Osallistut aktiivisesti raportointiin ja toivomme, että olet kiinnostunut raportointiprosessin ja -järjestelmien kehittämisestä.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

  • Soveltuvaa tutkintoa taloushallinnon alalta (KTM, tradenomi)
  • Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kirjanpidosta sekä matkalaskuista. Tärkeintä meille on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä taloushallinnon osaajana.
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa. Muun kielitaidon katsomme eduksesi.
  • Positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Itsenäistä ja järjestelmällistä työotetta
  • Hyvää MS Office -ohjelmien tuntemusta, erityisesti Excel-osaaminen on eduksi. Katsomme eduksi myös kokemuksen taloushallinnon järjestelmistä.
  • Halua auttaa asiantuntijoitamme oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -sloganimme mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Työpisteesi sijaitsee viihtyisällä toimistollamme Helsingin Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 11.8.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antavat Adalmiina Pakanen (adalmiina.pakanen@bdo.fi, +358 50 320 5535) ajalla 27.6.-5.7. ja Sanni Nurmi (sanni.nurmi@bdo.fi, +358 40 755 0564) ajalla 3.7.-9.8.