(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
Finnkino Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Etsimme elämykselliseen joukkoomme tarkkaa ja analyyttista

Assistant Controlleria

Paikkasi on Finnkinon nelihenkisen taloustiimin ytimessä, jossa vastaamme yrityksen sisäisestä ja ulkoisesta raportoinnista sekä koko Suomen ja Baltian liiketoiminnan kontrolloinnista osana kansainvälisiä Odeon- ja AMC-konserneja. Yrityksen varsinaisen kirjanpidon olemme ulkoistaneet yhteistyökumppanillemme.

Assistant Controllerina työtehtäviisi kuuluvat mm. erilaiset kuukausiraportointiin ja ennustamiseen liittyvät tehtävät. Vastaat Finnkinon levitystoiminnan Controllerin tehtävistä ja teet myös tiettyjä myyntireskontran päivittäisiä tehtäviä. Lisäksi toimit yhteistyössä ulkoistetun talouden palvelukeskuksen kanssa ja osallistut taloushallinnon kehitysprojekteihin.

Keskeisimmät työkalusi ovat Jeeves, Qlikview sekä Basware IP & Clausion FPM.

Mitä tarjoamme:

Monipuolisten tehtävien parissa pääset kehittämään itseäsi kansainvälisessä toimintaympäristössä ja näkemään liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Tarjoamme näköalapaikan elokuva-alalle, johon kuuluu luonnollisesti rajaton pääsy elokuviin. Ihastut varmasti myös lämminhenkiseen työyhteisöömme ja rentoon meininkiin. Työn tekemisen ei tarvitse olla aina vakavaa, vaan olemme tottuneet nauramaan yhdessä, auttamaan toisiamme ja oppimaan kommelluksista. Sujuvan työskentelyn takaavat hyvät työkalut ja järjestelmät. Mukavat ja nykyaikaiset toimitilamme löydät kätevien yhteyksien varrelta Helsingin Ruskeasuolta Mannerheimintieltä.

Mitä odotamme:

Sinulla on tehtävän kannalta relevanttia taloushallinnon kokemusta, esimerkiksi kirjanpidon tai reskontran tehtävistä. Koulutustaustaltasi olet todennäköisesti KTM / Tradenomi ja kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englanniksi. Tarvitset työssäsi myös vahvaa Excel-osaamista. Paineensietokyky, vahvat organisointitaidot ja numerotarkkuus korostuvat tässä tehtävässä ja nopeatempoisella alallamme. Koska emme myöskään voi olla koko aikaa pitämässä sinua kädestä kiinni, tarvitset reipasta ja positiivista asennetta sekä aktiivista työotetta. Toivomme luonnollisesti, että jaat kanssamme innostuksen elokuvia ja alaa kohtaan.

Kyseessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus kestoltaan vähintään 10 kuukautta. Työn aloitus on elokuun lopussa.

Hakeminen ja lisätiedot

Oletko se sinä? Lähetä hakemuksesi meille pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.7. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR konsultti Erica Ollikainen, +358 50 592 7866.