(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
ETOLA-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Etsimme konsernin pääkonttoriin Helsingin Suutarilaan

Assistant Controlleria

Haemme talousosastollemme nykyiseen kahden Financial Controllerin konsernitiimiin Assistant Controlleria vakituiseen työsuhteeseen. Toimen suunniteltu aloitusajankohta on syyskuun alku.

Etsimämme henkilön tehtävänä on osallistua kuukausiraporttien, tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten laadintaan. Toimeen kuuluu myös asiakirjojen laadintaa sekä muita hallinnollisia tai laskentajärjestelmien ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Odotamme hakijalta kaupallista koulutusta, esim. tradenomi tai ekonomi. Tehtävä sopii vastavalmistuneelle tai henkilölle, jolla on muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisesta tehtävästä. Arvostamme hyvää MS Office tuntemusta sekä kiinnostusta erilaisten ohjelmien hyödyntämiseen. Aktiivisen työotteen ja yhteistyötaitojen lisäksi etsimämme henkilö on tarkka ja huolellinen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kirjanpito- tai tilinpäätöstyöstä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.6 mennessä https://etola.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 23 klo 15-16 talousjohtaja Liisa Pesonen, p. 050 5690 447.