(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Työskentelet ulkoisessa laskennassa osana viiden hengen asiakaskirjanpitotiimiä, yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä vuonna peräkkäin. Kollegoinasi pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla on yhteensä kaksikymmentä osaavaa ja motivoitunutta taloushallinnon ammattilaista. Esimiehenäsi toimii Financial Manager. Työpaikkasi vakavaraisessa Sampo-konsernissa tuo sinulle merkittäviä finanssialan etuja ja kehittymistäsi tukevia mahdollisuuksia.

Pääset osallistumaan suomalaisten yritysten perustamien eläkesäätiöiden, -kassojen ja henkilöstörahastojen kirjanpidon ja tilinpäätösten tekemiseen. Vastaat mm. asiakkaiden kirjanpidosta sekä raportoinnista viranomaisille ja muille sidosryhmille. Tyypillinen työpäiväsi koostuu sijoitustapahtumien selvittelyistä, täsmäytyksistä ja raporttien laatimisesta. Teet yhteistyötä asiakkaiden, varainhoitajien ja tilintarkastajien kanssa sekä osallistut myös asiakkaidemme tilinpäätöskokouksiin.

Odotamme sinulta jonkin verran kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Kokemus tilinpäätösten laatimisesta on eduksi. Työssä tarvitaan myös hyviä excel-taitoja. Koulutukseltasi olet esimerkiksi liiketalouden merkonomi tai tradenomi. Tunnistat itsesi mandatumlifelaiseksi, jos sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tavoitteidesi saavuttamisessa sinua ohjaavat pitkäjänteisyys, positiivisuus sekä vahva halu kehittyä työssäsi. Työotteesi on itsenäinen, asiakaslähtöinen ja tarkka. Sinulla on kyky työskennellä tehokkaasti aikataulupaineidenkin keskellä ja pystyt tarttumaan erilaisiin tehtäviin. Pidät myös tiimityöskentelystä.

Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 17.3. täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Financial Manager Teija Isokorpi. Teijan tavoittaa numerosta 050 3376923 torstaina 7.3.2019 klo 14.30-15.30 tai keskiviikkona 13.3.2019 klo 15-16.

Lue lisää meistä ja yhtiömme uusimmista kuulumisista osoitteesta www.mandatumlife.fi