(Poistunut julkaisusta)

Assistant controller
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Talouspalvelut vastaa HSL:n toiminta- ja taloussuunnitelman laatimisesta ja seurannasta, ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta, talouden raportoinnista sekä rahoitukseen ja maksuliikenteeseen liittyvistä tehtävistä.

Haemme

ASSISTANT CONTROLLERIKSI

kirjanpidon osaajaa, jonka tehtäviin kuuluu mm. kirjanpidon ja maksuliikenteen täsmäytyksiin liittyviä tehtäviä, ostolaskujen käsittelyä sekä säännöllistä raportointia viranomaisille ja HSL:n jäsenkunnille. Lähitulevaisuudessa osallistut myös maksuliikenteen täsmäytysten kehittämiseen ja robotiikkakokeiluihin.

Assistant controllerin tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta, valmiuksia kehittää operatiivisen taloushallinnon prosesseja, kykyä työskennellä itsenäisesti osana ryhmää, kokonaisuuksien hallintaa, rutiinien- ja paineensietokykyä, hyviä IT-taitoja sekä talouden kannalta olennaisen lainsäädännön ja arvonlisäveroasioiden tuntemusta.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa talousalan tutkintoa (tradenomi tai merkonomi), kokemusta vastaavista tehtävistä, erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tarvittaessa kykyä kommunikoida englannin kielellä.

Arvostamme kirjanpitokokemuksen lisäksi kokemusta myyntijärjestelmien täsmäytyksistä sekä Rondon, Microsoft D365:n ja Power BI:n osaamista.

Liitä palkkatoive ja CV hakemukseesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, hyvät henkilöstöedut ja toimivan työympäristön.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Maarit Hauskamaa, puh. 040 721 7546 tai sähköposti maarit.hauskamaa(at)hsl.fi.

Hakuaika päättyy 18.3.2019 16:00