(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Haemme nyt Vantaan pääkonttoriimme taloushallinnon Controlling -tiimiin Assistant Controlleria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä pääset tekemään raportointia ja numeerisia analyyseja yhdessä osaavien Business Controllereidemme kanssa. Lisäksi varmistat omalta osaltasi raportointien laadun sekä osallistut liiketoimintojen vuosisuunnitteluun.

Uskomme että menestyt tehtävässä erinomaisesti, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Olet voinut esimerkiksi opiskella ammattikorkeakoulussa tai kauppakorkeakoulussa pääaineenasi laskentatoimea. Olet jo hankkinut työkokemusta taloushallinnon tehtävistä ja sinulla on kyky hahmottaa ja analysoida liiketoimintaa numeroiden kautta. Peruslähtökohtia tehtävässä menestymiseksi ovat yhteistyökyky organisaation eri toimintojen kanssa, hyvä asenne sekä halu tehdä asiat järjestelmällisesti ja tarkasti. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Arvostamme kykyä ottaa vastuuta ja halua kehittää omaa osaamistasi.

Tarjoamme tehtävään valitulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten työtehtävien parissa kansainvälisessä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CFO Cluster Finland, Tom Bäckman, puh. 010 520 3538 pe 11.1.2019 klo 12.00 – 14-00.

Hae tehtävään 17.1. mennessä sähköisellä lomakkeella.