(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
Kuntarahoitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Kuntarahoitus Oyj on taseella mitaten Suomen kolmanneksi suurin rahoituslaitos: yhtiön tase on yli 35 miljardia euroa. Kuntarahoituksen omistavat kunnat, Keva ja Suomen valtio.

Kuntarahoituksen tehtävänä on rakentaa vastuullisesti parempaa tulevaisuutta yhdessä asiakkaiden kanssa. Yhtiön asiakkaita ovat Suomen kunnat, kuntayhtymät, niiden määräysvallassa olevat yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Asiakkaamme rahoittavat Kuntarahoituksen tarjoamilla rahoitusratkaisuilla ympäristön kannalta kestäviä ja yhteiskunnallisesti vastuullisia kohteita, kuten julkisen liikenteen hankkeita, kestävää rakentamista, sairaaloita ja terveyskeskuksia, päiväkoteja ja kouluja sekä erityisryhmien asumista.

Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö on globaali. Yhtiö on aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja ensimmäinen suomalainen vihreiden joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija. Kuntarahoituksen varainhankinnalla on Kuntien takauskeskuksen takaus.

Kuntarahoitus-konserniin kuuluu myös tytäryhtiö Rahoituksen neuvontapalvelut Inspira Oy.

Lue lisää: www.kuntarahoitus.fi

Haemme nyt Kuntarahoituksen Talous-toimintoon sinua

Assistant Controller

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana laskennan asiantuntijatiimiä. Työnkuvaasi kuuluvat päivittäiset taloushallinnon tehtävät, kuten erilaiset täsmäytykset pääkirja- ja alareskontrajärjestelmien välillä sekä tiliotteiden tiliöinti. Vastaat lisäksi tehtävässäsi osto- ja myyntilaskujen käsittelyprosessista. Osallistut osaltasi myös johdon kuukausiraportointiin. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaiset selvitystehtävät ja pääset myös osallistumaan muihin laskennan kehitysprojekteihin erikseen sovittavalla tavalla.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä sekä kirjanpidon tuntemusta. Olet tottunut käyttämään erilaisia taloushallinnon järjestelmiä, myös excel-taitosi ovat hyvät. Koulutuksesi on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus (esimerkiksi KTM tai AMK-tutkinto). Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tarkkuutta, organisointikykyä sekä kykyä toimia itsenäisesti. Sinulla on aktiivinen työskentelyote ja hyvät vuorovaikutustaidot.  

Tehtävä on määräaikainen alkaen mahdollisimman pian ja jatkuen 31.12.2019 saakka.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään työtäsi sekä vahvistamaan omaa osaamistasi.  Tarjoamme mukavan tiimin sekä ydinkeskustassa sijaitsevat viihtyisät toimitilat.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@kuntarahoitus.fi mahdollisimman pian, aivan viimeistään 17.12.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Kleimola +358 50 531 3150.