(Poistunut julkaisusta)

Assistant Controller
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Haemme assistant controllereita eri pituisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun asiakkaillemme.

Olet suorittanut taloushallinnon koulutuksen (esim. tradenomi tai KTM) ja olet joko urasi alussa tai jo kokemusta kerryttänyt assistant controller. Kokemusta tärkemäpää on kiinnostus ja halu omaksua uusia asioita ja kehittää omaa osaamistaan taloushallinnon parissa. 

Sinulta löytyy kokemusta avustavista controllerin tehtävistä, kuten raportoinnissa ja ennusteiden teossa avustamisesta. Työskentelet hyvin sekä itsenäisesti että osana controllereiden tiimiä. Olet luotettava ja huolellinen työntekijä, joka toimii nopeasti kiireessäkin säilyttäen samalla työn erinomaisen laadun. Olet valmis antamaan panoksesi ja auttamaan tiimin jäseniä, jotta yhteiset tavoitteet saavutetaan ajallaan. Pystyt palvelemaan sekä ulkoisia että sisäisiä sidosryhmiä ja antamaan heille täsmällistä tietoa. Toivomme, että olet valmis tarttumaan myös muihin taloustiimin päivittäisiin tehtäviin.

Kerro meille lisää itsestäsi, osaamisestasi ja käyttämistäsi taloushallinnon ohjelmista hakemuksessasi, liitä mukaan myös CV:si.

Lisätietoja antaa:

WorkPower 360° tiimin henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi